Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia (/Temat-Poradnik-jak-zarabiac-na-Lifestreetmedia-69922)

Strony: 1 2 3

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - belly93 - 24-05-2013 22:37

Jedną serie na LCP sprzedałeś poradników. Ta samo zawartość czyli 3 programy na których się da zarobić. No ale bez tego twojego poradnika można się domyślić w jaki sposób zarabiasz. Nikomu nie zdradziłeś nazwy sieci cpm w której zarabiasz. A tu się wydało.

Zapewne wykorzystujesz aplikacje na FB, na której umieszczasz reklamy. A po przez program jingling, dostarczasz wejść na stronę. Oprócz jingling istnieją też alternatywy tego programu.

Nie jest to nowatorskie odkrycie, bo czytałem już kiedyś o tym serwisie reklamowym na zagranicznych forach, a teraz połączyłem w kupę to o czym piszesz.

Oprócz umieszczenia reklam na aplikacjach oferują też inne metody zarobku na reklamach.

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - UmCyK - 24-05-2013 23:09

(24-05-2013 22:37)belly93 napisał(a):  Jedną serie na LCP sprzedałeś poradników. Ta samo zawartość czyli 3 programy na których się da zarobić. No ale bez tego twojego poradnika można się domyślić w jaki sposób zarabiasz. Nikomu nie zdradziłeś nazwy sieci cpm w której zarabiasz. A tu się wydało.

Zapewne wykorzystujesz aplikacje na FB, na której umieszczasz reklamy. A po przez program jingling, dostarczasz wejść na stronę. Oprócz jingling istnieją też alternatywy tego programu.

Nie jest to nowatorskie odkrycie, bo czytałem już kiedyś o tym serwisie reklamowym na zagranicznych forach, a teraz połączyłem w kupę to o czym piszesz.

Oprócz umieszczenia reklam na aplikacjach oferują też inne metody zarobku na reklamach.
Czyżbyś go zagiął.

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - sanderus911 - 25-05-2013 08:34

Blisko ale to jednak nie to Smile, jeszcze trzeba wiedzieć jak to wszystko wykorzystać.

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - belly93 - 25-05-2013 11:12

Pod koniec dnia znajdę to na innym forum i umieszczę streszczenie. Mniej więcej krok po kroku jak to zrobić.

Tylko zapomniałeś chyba wspomnieć, że jeśli chcą zarabiać tyle ile ty, to potrzebują wykupić vps, bo na jednym programie da się wyciągnąć maksymalnie 12tys wejść, jest to traffic z zachodu. Czyli coś około 30tyś wyświetleń. Tyle można uzyskać przez jeden dzień działania programu.

Wiem jak to wygląda bo osobiście mam 2 vps i na swoim komputerze odpalony jak chodzi. Dziennie z tego mam koło 10zł. Tylko że ja korzystam z reklam na stronę.

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - sanderus911 - 25-05-2013 11:41

Wszystko w poradniku jest wyjaśnione i jeśli masz tak mało wyświetleń to masz źle skonfigurowany program Smile a więc widzisz sama wiedza gdzie zarabiać to nie wszystko, ważne jest jeszcze jak, dodatkowo w poradniku są jeszcze 2 inne metody niż lsm Smile

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - belly93 - 25-05-2013 11:52

Nie, to prawdopodobnie wszystko zależy jaki masz procesor i ilość ramu. Miałem wykupiony vps na exone.pl ten najtańszy to robił mi tylko 2tys. uu i miałem możliwość podpięcia tylko 2 stron. To wszystko zależy prawdopodobnie od parametrów maszyny choć nie jestem tego pewien. Bo nie mam możliwości kupienia paru vps i testowania na nich programu.

Ciekawe po jakim czasie lsm się kapnie że wysyłacie fałszywy traffic na ich stronę. Podobna sytuacja była z cpmfun.com? Za dużo was było i pobanowali konta.

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - sanderus911 - 25-05-2013 13:46

CPMfun od startu było spalone Smile

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - surfer0700 - 25-05-2013 14:07

Czyli mam rozumieć że znowu traffic pozyskiwany BOTNETem, tak?

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - sanderus911 - 25-05-2013 15:52

Tak tylko odpowiednio skonfigurowany oraz przy odpowiednich metodach opisanych w poradniku jest nie wykrywalny

RE: Poradnik jak zarabiać na Lifestreetmedia - yazir - 25-05-2013 20:04

To ja poproszę o dołączenie informacji o tym odpowiednim skonfigurowaniu do tego co dostałem do recenzji Xpokerface