FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami (/Temat-FireGifts-pl-Nowy-serwis-z-nagrodami-69876) |
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ewcia6000 - 24-05-2013 13:41 (23-05-2013 21:42)Okazzi napisał(a): Ewcia, jakim cudem masz 8k? kiedyś dałam link rejestracyjny i dużo osób się zarejestrowało jeszcze przed startem serwisu RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Kubixowy - 24-05-2013 13:53 Ciekaw jestem ile tych GP potrzeba na nagrodę RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Szaman1644 - 24-05-2013 13:54 Też chciałbym się tego dowiedzieć. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ewcia6000 - 24-05-2013 14:00 może za jakiś czas dadzą RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ty27mek - 24-05-2013 14:03 Cytat:FireGifts.pl - jest to polski serwis z nagrodami który dopiero startuje, [...] Strona ruszyła w tym miesiącu.Raczej wystartował już w sierpniu w tamtym roku. Nic z tego ciekawego nie było, były mowy o scamie, ucichło ale teraz widzę mam szał Cytat:firma która go prowadzi od kilku lat działa w e-commerce.Fakt, UpCash.pl mające tytuł scamu, czy sieć afiliacyjna która istnieje tylko jako strona... Cytat:Administracja również zainwestowała w kampanie na Naszym forum, dlatego wspieramy ich reklamą.Ale czytając to z wielkim szacunkiem do Admina i tego co robi dla forum (domeny, serwer, konkursy, zaangażowanie) już więcej grzechów nie wytykam RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - FireGifts.pl - 24-05-2013 14:15 Na samym początku chcieliśmy się przywitać i podziękować zarejestrowanym użytkownikom za wiarę w serwis. (24-05-2013 14:03)Ty27mek napisał(a):Cytat:FireGifts.pl - jest to polski serwis z nagrodami który dopiero startuje, [...] Strona ruszyła w tym miesiącu.Raczej wystartował już w sierpniu w tamtym roku. Nic z tego ciekawego nie było, były mowy o scamie, ucichło ale teraz widzę mam szał Ty27mek - skoro posiadasz, aż tak ciekawe informacje odnoście startu serwisu i masz podstawy aby twierdzić, że to scam prosimy o jakieś dowody. Skoro tak twierdzisz to zapewne nie będzie dla Ciebie problemem potwierdzenie owych słów odnoście scamu i startu serwisu. Z wyrazami szacunku EKIPA FIREGIFTS RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ty27mek - 24-05-2013 14:20 (24-05-2013 14:15)FireGifts.pl napisał(a): Na samym początku chcieliśmy się przywitać i podziękować zarejestrowanym użytkownikom za wiarę w serwis. Chociażby Wasz FanPage (klik), na którym dodaliście info o bliskim starcie 10 miesięcy temu Dlaczego SCAM? Miałem możliwość przeczytać temacik na konkurencyjnym forum (również z sierpnia ubiegłego roku) o tej stronce, nic ciekawego rzecz jasna z tego nie wynikło. Na dodatek powiązanie, chociaż nie. To nie jest powiązanie, tylko ten sam właściciel UPCASH (o którym większość mogła słyszeć) tak więc... RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Madroxx - 24-05-2013 14:21 Może nie tyle scam, co nie wiele na stronie działało. http://zarabiam.com/Temat-FireGifts-pl-nowy-portal-z-nagrodami-67244?highlight=firegifts RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - FireGifts.pl - 24-05-2013 14:26 (24-05-2013 14:20)Ty27mek napisał(a): Dlaczego SCAM? Miałem możliwość przeczytać temacik na konkurencyjnym forum (również z sierpnia ubiegłego roku) o tej stronce, nic ciekawego rzecz jasna z tego nie wynikło. Na dodatek powiązanie, chociaż nie. To nie jest powiązanie, tylko ten sam właściciel UPCASH (o którym większość mogła słyszeć) tak więc... Z sierpnia ubiegłego roku? skoro rejestracja otwarta dla użytkowników jest od 31 marca? W przeciągu 8msc można było stworzyć jedynie swoje konto aby otrzymać link polecający i zbierać poleconych - Ci którzy to zrobili 31 marca zostali nagrodzeni odpowiednimi ilościami punktów. Więc jak w sierpni mogli stwierdzić, że to scam skoro rejestracja i zbieranie punktów jest od 31 marca? - zero logiki w tym. Z resztą takich jak Ty jest cała masa którzy wróżą źle dla serwisu, nazywają scamem itp. (24-05-2013 14:21)Madroxx napisał(a): Może nie tyle scam, co nie wiele na stronie działało. Madroxx - otworzyliśmy rejestrację tak jak pisałem już wyżej 31 marca - lecz musieliśmy dopieścić jeszcze kilka szczegółów. Teraz gdy czujemy, że portal jest gotowy rozpoczynamy jego promocję - co za tym idzie rozdawanie nagród. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ewcia6000 - 24-05-2013 14:29 czekamy na pierwszy restock serwisu |