Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! (/Temat-AZ-pl-blokuje-hostingi-i-domeny-69740)

Strony: 1 2 3

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - WazzaP - 21-05-2013 09:08

Dzięki za info, hack zynga został usunięty ;-)

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - Tiger04 - 21-05-2013 10:22

Nie ma co narzekać na AZ, w każdej innej sieci by Ci zablokowali hosting. Można powiedzieć, że AZ i tak jest dobre bo da się tą blokadę "ściągnąć", lecz na innych hostingach może to być niemożliwe, dodatkowo proces zgłaszania domen na AZ jest wyjątkowo skomplikowany nie tylko ze względu nieudolnych pracowników.

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - michal86ole - 21-05-2013 10:45

Mało tego dostałem właśnie od nich maila, że z dniem wygaśnięcia hostingu nie będę miał możliwości jego przedłużenia Smile
Ależ się na mnie uwzięli Smile

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - pikusix1 - 21-05-2013 13:39

Dokładnie, usuńcie tylko to co Wam zgłosili i po sprawie.. Następnym razem nie ignorujcie takich wiadomości, pozdro Smile

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - Vister81 - 21-05-2013 14:05

To trzeba Farmville usunąć Wink

Dzięki za informacje!

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - pikusix1 - 21-05-2013 14:08

Napisałem nawet do nich na wszelki wypadek, że usunąłem dane posty, a AZ odpisało, że dziękują i przepraszają. Smile

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - Bandaid - 21-05-2013 14:13

Farmville to jedno, jest jeszcze ChefVille, Cityville, CastleVille.... Nie usuwam, szkoda roboty, raz się żyje Wink

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - Vister81 - 21-05-2013 14:16

Lepiej je sobie odpuścić - jak dla mnie nic z tego wielkiego nie leci ;]

Porąbana zynga. No bo co im to szkodzi? Przecież nic nie działa Rolleyes

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - Bandaid - 21-05-2013 16:00

Nie mówiąc już nawet o tym, że zarabiają tak ogromną kasę a kłócą się o jakieś głupie prawa autorskie do obrazków.... facepalm

RE: AZ.pl blokuje hostingi i domeny !!!! - szybkikwit - 21-05-2013 16:02

Jeśli macie takie zgłoszenie to odrazu usówacie tego posta który tam im przeszkadza i nie powinno być problemów , a że Ty olałeś te zgłoszenia to teraz Ci zablokowali . Ja miałem takie coś od Microsoftu TongueTongue ale to dawno i na blogspocie to usunąłem posta i po sprawie Big Grin