Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SHOP Anulowane zamówienie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: SHOP Anulowane zamówienie (/Temat-SHOP-Anulowane-zamowienie-6941)

Strony: 1 2

RE: SHOP Anulowane zamówienie - Athemis - 12-05-2010 06:21

Może się załapiesz (w co wątpię), a raczej pożegnaj się z PTZ i produktem Smile

Poczekajcie ludzie! Dla nas też otworzą!

RE: SHOP Anulowane zamówienie - ziomex983 - 13-05-2010 06:14

ja też tak miałem zaglądam dzisiaj do skrzynki a tam e-mail od lockerz otwieram czytam a tam na dole pisze że refunded wchodze na lockerz sprawdzam a tam spowrotem moje 1301 PTZSmile P.S napisałem do nich e-maila z prosba o refundacje i numer zamówienia

RE: SHOP Anulowane zamówienie - krzych91 - 13-05-2010 08:16

Czemu na siłę robicie z siebie takich inteligentnych inaczej i "niesamowitymi" chwytami staracie się przechytrzyć Lockerz? :/ Co za banda napaleńców. Macie szczęście, że oddają wam PTZ, bo równie dobrze takie głupie zachowanie, nie respektowanie regulaminu i składanie tkaich nieprzemyślanych zamówień mogłoby się skończyć banem.

Pogódźcie się z tym, że Lockerz to teraz sklep i im zależy wyłącznie na kasie, nie waszych śmiesznych PTZ.

RE: SHOP Anulowane zamówienie - matid20 - 13-05-2010 09:45

@up,
przeglądając twoje posty w innych tematach, mam wrażenie, że wszystko tylko krytykujesz. Jeśli tak, to chyba pomyliłeś strony.

RE: SHOP Anulowane zamówienie - krzych91 - 13-05-2010 10:02

(13-05-2010 09:45)matid20 napisał(a):  @up,
przeglądając twoje posty w innych tematach, mam wrażenie, że wszystko tylko krytykujesz. Jeśli tak, to chyba pomyliłeś strony.

Bo forum zarabiam.com ma zakładkę "zero krytyki, wszyscy wspieramy swoje bezmyślne pomysły" ?

Przyznaję, ostatnio posypałem sporo gorzkich słów, ale nic innego nie mam do powiedzenia, gdy widzę MASĘ ludzi postępujących równo "dziwnie" skoro mam już być delikatny.

Ale skoro tak mnie wyganiasz, bo nie szerzę miłości i nie kultywuje głupoty, to podaj mi adres stronki, gdzie będę mógł robić swoje.

RE: SHOP Anulowane zamówienie - Tidus - 15-05-2010 09:33

Cieprliwosci ludziee.. Po co to zamawiać jak wiadomo ze nie dojdzie ? heh dziwni jestescie...