Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Flagowanie YT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Flagowanie YT (/Temat-Flagowanie-YT-69012)

Strony: 1 2

RE: Flagowanie YT - Damkofr - 09-05-2013 21:02

ją wrzucilem dziś 4 filmiki zobaczymy ile teraz wytrzymają.

RE: Flagowanie YT - zarabiajmy - 19-05-2013 19:47

Odkopię temat. Ma ktoś jakąś SPRAWDZONĄ metodę na flagowanie YT? Polecą oczywiście reputki.
Cholera ostatnio co bym nie zrobił za filmik to stoi MAX jeden dzień i jest oflagowany... Wiem, że z niszami trafiam no ale cholera. Nie wiem może wrzucać na inne stronki np anyfiles? Na dailymotion kiedyś coś wrzuciłem to chyba godziny nie stało i od razu ban na całe konto :|

RE: Flagowanie YT - michal86ole - 20-05-2013 12:39

ShareBay udostępnia program w którym można flagować filmiki na YT. Wymóg? Zarobione u nich 19$/m-c.

RE: Flagowanie YT - Pablo1979 - 20-05-2013 12:46

(20-05-2013 12:39)michal86ole napisał(a):  ShareBay udostępnia program w którym można flagować filmiki na YT. Wymóg? Zarobione u nich 19$/m-c.

Trochę bez sensu taki program ,sami siebie wykańczamy ja osobiści nie jestem za takim czymś

RE: Flagowanie YT - michal86ole - 20-05-2013 12:54

(20-05-2013 12:46)Pablo1979 napisał(a):  
(20-05-2013 12:39)michal86ole napisał(a):  ShareBay udostępnia program w którym można flagować filmiki na YT. Wymóg? Zarobione u nich 19$/m-c.

Trochę bez sensu taki program ,sami siebie wykańczamy ja osobiści nie jestem za takim czymś

Również tego nie popieram, napisałem tylko, że tam jest taka możliwość i żeby nie było niedomówień to flagowanie jest jedną z wielu możliwości dostępnych w tym programie Smile Jutro jak znajdę czas to się trochę nim pobawię.

RE: Flagowanie YT - zarabiajmy - 20-05-2013 19:20

Ja nie chcę programu do flagowania tylko jak się uchronić PRZED flagowaniem Smile

RE: Flagowanie YT - Hakerke - 20-05-2013 19:31

Tez twierdze z doswiadczenia ze im dluzej filmiki stoja tym trudniej sie ich pozbyc, inaczej wyniki na topce pod frazami typu lol hack nie staly by po pare lat.
Co za tym idzie jesli na prawde masz az taki problem (mi pierwsze konto usuneli, pozniejsze 2 sie trzymaly), wrzuc te filmiki bez wlasciwego opisu, tytulu i slow kluczowych na 7 - 30 dni (aczkolwiek 7 powinno wystarczyc), a po tym czasie je uzupelnij.
Mozliwe tez jest ze istnieja osoby ktore tylko wpisuja frazy typu hack i sortuja na przeslane w ciagu ostatniej godziny (i podobnie) i zamiast krasc niszy to flaguja albo i kradna i flaguja Big Grin.

RE: Flagowanie YT - BlueFlower - 21-05-2013 06:07

Możecie korzystać z jakiegoś VPN'a. Na przykład kupić sobie na próbę CyberGhost na miesiąc i zmieniać nim ip przed założeniem każdego konta.

RE: Flagowanie YT - Kamilov - 21-05-2013 13:10

Również uważam, że flagowanie jest niemoralne...
Ale zaraz, zaraz....przecież my działamy w PPA....chyba nikt tutaj nie słyszał o takim słowie.

RE: Flagowanie YT - Szaman1644 - 21-05-2013 13:20

Heehee dobry komentarz. A co do flagowania to przeczekanie jest najlepszą metodą jak narazie, czyli wstawienie i narazie nie promowanie.