Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Serwis społecznościowy. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Serwis społecznościowy. (/Temat-Serwis-spolecznosciowy-68795)

Strony: 1 2 3

RE: Serwis społecznościowy. - Arivi - 03-05-2013 21:52

Nie mam zamiaru kupować skryptów itd.. Tylko wszystko robić od zera.

FB raczej nikt nie prześcignie ale NK?

Zastanawiałem się nad grą na androida ponieważ mam licencję do unity3d

Odp: Serwis społecznościowy. - miniek9090 - 03-05-2013 21:56

Gra na andka bylaby dobra. Wystarczy wrzucic do sklepu a ludzie sami zaczna pobierac .
Problem jest tylko z google play . Pobiera chyba 10 czy 30% od kazdej transakcji . Czyli wplaca Ci np. 10 zl za jakies iteamy i dostajesz tylko 7.
Otwarcie konta developerskiego google play to dodatkowe 25$

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

RE: Serwis społecznościowy. - skoczekS1 - 03-05-2013 22:06

Dziecie ma marzenie... Jeszcze chce, żeby mu pomysł pod nos podsunięto...

RE: Serwis społecznościowy. - Arivi - 03-05-2013 22:12

(03-05-2013 22:06)skoczekS1 napisał(a):  Dziecie ma marzenie... Jeszcze chce, żeby mu pomysł pod nos podsunięto...

Kolego chyba pomyliły Ci się fora.

RE: Serwis społecznościowy. - skoczekS1 - 03-05-2013 22:18

Pewnie za stary jestem i nie rozumiem ludzi, którzy chcą wymyślić drugiego facebooka, ale nie wiedzą za bardzo jak...

RE: Serwis społecznościowy. - Stworkowaty - 03-05-2013 22:28

Skoczek, chyba od Tego jest to forum? O przekazywaniu innym swoich poglądów na zarabianie, na konsultacje z innymi na tematy o zarabianiu i innymi, o co Ci chodzi? Żal Ci dupe ściska że on chce coś osiągnać i spróbować? Bo nie rozumiem.

RE: Serwis społecznościowy. - skoczekS1 - 03-05-2013 22:35

Żal mi dupe ściska, że chce coś osiągnąć, ale nie ma żadnego pomysłu... Nie mam nic przeciwko konsultacjom, jak to nazwałeś, o ile osoba, która prosi o takie konsultacje ma więcej niż wyobrażenie "zostanę miliarderem"...

RE: Serwis społecznościowy. - Stworkowaty - 03-05-2013 22:37

No to jak będzie chciał ktoś mu pomóc to mu podpowie, jak nie to trudno, ale nie musisz także Swoich dziwnych spekulacji na ten temat pisać w Tym temacie bo może ktoś to źle odebrać, takie jest moje zdanie i już nie offtopuje. Smile

RE: Serwis społecznościowy. - skoczekS1 - 03-05-2013 22:41

W każdym bądź razie powodzenia.

RE: Serwis społecznościowy. - Arivi - 04-05-2013 10:44

Skoczek źle mnie zrozumiałeś!
Pomysł mam i to duży tylko po prostu zapytałem czego wam brakuje w takich serwisach. Nie wszystko da radę przewidzieć.

Nie mam zamiaru mierzyć się z Facebook'iem nawet nie liczę na taką sławę.
Tak samo nie liczę na duże pieniądze.