Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361)
+--- Wątek: blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji (/Temat-blog-i-dostep-do-strefy-poleconych-po-aktywacji-68667)

Strony: 1 2

RE: blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji - badii - 02-05-2013 14:51

Sorki, że nie zaglądałem.

Powiem tak :
założyłem bloga na blogger.com. Kupiłem teraz domenę na az.pl za friko i teraz chce się jakoś pod tego bloga podpiąć, tylko jak?

Coś do tej domeny dokupywać muszę, by strona ruszyła?

edit. dobra, zakupiłem też za friko webski kreator, gdyż narazie nie mam pieniążkow Big Grin co dalej?

RE: blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji - surfer0700 - 02-05-2013 15:23

Serwer, przede wszystkim serwer. Po co podpinać domenę pod bloggera, tam wordpress jest okrojony i bardzo Cię to ogranicza. Jak będziesz miał serwer to podepnij pod niego domenę i tyle.

RE: blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji - badii - 02-05-2013 15:30

(02-05-2013 15:23)surfer0700 napisał(a):  Serwer, przede wszystkim serwer. Po co podpinać domenę pod bloggera, tam wordpress jest okrojony i bardzo Cię to ogranicza. Jak będziesz miał serwer to podepnij pod niego domenę i tyle.

Zakupiłem już WEBski kreator www, ale zbytnio go nie ogarniam =D

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jak podpiąć to czy cokolwiek? Smile

RE: blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji - Qwik - 02-05-2013 15:38

Może chce podłączyć swoja domenę na blogerze.

RE: blog i dostep do strefy poleconych po aktywacji - badii - 02-05-2013 15:58

(02-05-2013 15:38)Qwik napisał(a):  Może chce podłączyć swoja domenę na blogerze.

tak, o to mi chodzi...

NO ale dobra, zresztą teraz inna bajka.
Powiedzmy, że nie ma tamtego bloga itp. Chcę po prostu stworzyć własną stronę z własnym szablonem. Z WEBski kreator WWW stworzyłem jakąś tam, pliki wwszystkie są indexy etc ale gdy wchodze na swoj adres strony to nic mi sie nie wyswietla, co moge w tej sytuacji zrobic?