Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl (/Temat-Rozsylanie-wiadomosci-chomikuj-pl-68663) Strony: 1 2 |
RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Szaman1644 - 01-05-2013 17:35 Tak zakupiłem tą reklamę, ale wprawdzie nie wiem czy się opłacało. Jutro powiem co i jak. Ocenie i powiem ile wejść mi to przyniosło. Dziś już przetestowałem tą reklamę. Niestety nie polecam. Sprzedawca twierdzi, że to moja wina iż ludzie nie klikają w reklamy. Dostałem listę 1000 osób, do których została ona wysłana i z 40 losowych osób, które wybrałem do sprawdzenia reklama była tylko na 1 profilu Umówiłem się ze sprzedawcą, że zapłacę po usłudze, ale teraz nie wiem za co mam zapłacić, bo usługa była tak wykonana, że aż głowa mała. Cała reklama przyniosła mi 8 wyświetleń mojego profilu Teraz tylko pisze z wykonawcą i mówi, że to nie jego wina i oczekuje zapłaty. Napisał tak do mnie Cytat:A ja czekam na przelew inaczej mila opinia na twoj temat nie bedzieSami widzicie postawę sprzedającego. Jeżeli będę musiał to już zapłacę te pieniądze, ale naprawdę odradzam reklamowanie się tutaj. RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Tirex11 - 02-05-2013 07:36 Dzięki za opinię. Właśnie na nią czekałem, bo chciałem też zamówić u gościa usługę. Dzięki. RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Br0nek1234 - 02-05-2013 07:46 Może cała rozmowę chcecie? Osoba myślała ze ludzie będą w sam tekst bez banera klikać. Na dodatek zrobiłem reklamy za pół ceny, oraz 100 gratis. Napisałem do surfera żeby podał kod reklamy i mogę mu kilkaset testowych zrobić żeby mógł wystawić opinie Nie wierzycie to czekajcie na opinie surfera jak się zgodzi. A może dlatego nie mam pozytywnej opinie RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Szaman1644 - 02-05-2013 07:49 Jeżeli chcesz to wstaw. Nie mam nic do ukrycia. Reklama nie była super hiper, ale wcześniej sam sobie rozsyłałem zwykłe także reklamy z 1 zdjeciem małym i jakoś wchodzili i od razu nie usuwali, a tu nie wiem co jest grane. Jak coś to mogę wstawić zdjęcia z ruchu na moim blogu. RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Br0nek1234 - 02-05-2013 08:06 Ja nadal czekam na przelew, innym polecam czekać aż kogoś znajdę do przetestowania żeby opinia była prawdziwa. RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Szaman1644 - 02-05-2013 11:03 Opinia jest prawdziwa. Tu jest screenshot z wyświetleń mojego bloga. http://scr.hu/9a6/ncow3 RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Br0nek1234 - 02-05-2013 11:18 Moze i prawdziwa ale mi chodzi o opinie osoby ktora jest przygotowane pod reklame bo wtedy widac efekty. A nie z zwyklego tekstu reklama. Nadal czekam na przelew. Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |