Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl (/Temat-Rozsylanie-wiadomosci-chomikuj-pl-68663)

Strony: 1 2

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Szaman1644 - 01-05-2013 17:35

Tak zakupiłem tą reklamę, ale wprawdzie nie wiem czy się opłacało. Jutro powiem co i jak. Ocenie i powiem ile wejść mi to przyniosło.

Dziś już przetestowałem tą reklamę. Niestety nie polecam. Sprzedawca twierdzi, że to moja wina iż ludzie nie klikają w reklamy. Dostałem listę 1000 osób, do których została ona wysłana i z 40 losowych osób, które wybrałem do sprawdzenia reklama była tylko na 1 profilu Smile Umówiłem się ze sprzedawcą, że zapłacę po usłudze, ale teraz nie wiem za co mam zapłacić, bo usługa była tak wykonana, że aż głowa mała. Cała reklama przyniosła mi 8 wyświetleń mojego profilu Smile

Teraz tylko pisze z wykonawcą i mówi, że to nie jego wina i oczekuje zapłaty.

Napisał tak do mnie
Cytat:A ja czekam na przelew inaczej mila opinia na twoj temat nie bedzie
Sami widzicie postawę sprzedającego. Jeżeli będę musiał to już zapłacę te pieniądze, ale naprawdę odradzam reklamowanie się tutaj.

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Tirex11 - 02-05-2013 07:36

Dzięki za opinię. Właśnie na nią czekałem, bo chciałem też zamówić u gościa usługę. Dzięki.

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Br0nek1234 - 02-05-2013 07:46

Może cała rozmowę chcecie?
Osoba myślała ze ludzie będą w sam tekst bez banera klikać. Na dodatek zrobiłem reklamy za pół ceny, oraz 100 gratis. Napisałem do surfera żeby podał kod reklamy i mogę mu kilkaset testowych zrobić żeby mógł wystawić opinieSmile Nie wierzycie to czekajcie na opinie surfera jak się zgodzi.
A może dlatego nie mam pozytywnej opinie
[Obrazek: wpic.jpg]

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Szaman1644 - 02-05-2013 07:49

Jeżeli chcesz to wstaw. Nie mam nic do ukrycia. Reklama nie była super hiper, ale wcześniej sam sobie rozsyłałem zwykłe także reklamy z 1 zdjeciem małym i jakoś wchodzili i od razu nie usuwali, a tu nie wiem co jest grane. Jak coś to mogę wstawić zdjęcia z ruchu na moim blogu.

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Br0nek1234 - 02-05-2013 08:06

Ja nadal czekam na przelew, innym polecam czekać aż kogoś znajdę do przetestowania żeby opinia była prawdziwa.

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Szaman1644 - 02-05-2013 11:03

Opinia jest prawdziwa.

Tu jest screenshot z wyświetleń mojego bloga.
http://scr.hu/9a6/ncow3

RE: Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - Br0nek1234 - 02-05-2013 11:18

Moze i prawdziwa ale mi chodzi o opinie osoby ktora jest przygotowane pod reklame bo wtedy widac efekty. A nie z zwyklego tekstu reklama. Nadal czekam na przelew.

Rozsyłanie wiadomosci chomikuj.pl - yazir - 29-03-2014 02:41

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.