WordPress Scraper - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: WordPress Scraper (/Temat-WordPress-Scraper-68595) Strony: 1 2 |
RE: WordPress Scraper - pietras909 - 08-05-2013 19:50 Jak już mówiłem, program wyszukuje ze znanych sobie serwisów PPA linki, i jeśli takowe znajdzie zamienia je na nasze. RE: WordPress Scraper - pietras909 - 12-05-2013 21:27 Update programu, a w nim: ->pobieranie wpisów względem danej kategorii ->auto updater programu ->kilka pomniejszych poprawek RE: WordPress Scraper - Nicktim - 13-05-2013 07:32 (08-05-2013 19:50)pietras909 napisał(a): Jak już mówiłem, program wyszukuje ze znanych sobie serwisów PPA linki, i jeśli takowe znajdzie zamienia je na nasze. (12-05-2013 21:27)pietras909 napisał(a): Update programu, a w nim: Bez dubli proszę RE: WordPress Scraper - pietras909 - 26-05-2013 21:06 Kilka ciekawych zmian w programie: ->blogger (beta) ->kreator pobierania wpisów ->zmiana systemu przechowywania danych ->blokowanie dodawania zdublowanych wpisów (daje to możliwość aktualizowania bazy) ->kreator tworzenia kodów sql na wpisy/komentarze ->kreator pobierania obrazków ->kreator podmiany linków ->poprawione generowanie linków Nowe screeny: Nowy film prezentujący działanie: [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=o-ny1XE6_hM[/my-youtube] RE: WordPress Scraper - jambos - 28-05-2013 22:13 opinie pisze dość późno no ale co tam program sprawuje sie świetnie.
Z czasem program nabrał coraz to więcej funkcji,szybkości,Jest prosty w obsłudze. Dla idiotów co narzekają na cene.Jesteście totalnymi kretynami jak dla was 95 zl na ten program to duzo to mi brak sił mi sie program zwrócił po 2,3 dniach nie może być mniejsza cena bo nie może każdy baran kopiować sb blogów była by totalna sieczka jak by tak było. ja osobiście dzięki programowi zarobiłem kilkaset zł przy praktycznie zerowym nakładzie pracy RE: WordPress Scraper - pietras909 - 14-06-2013 15:15 Update programu, a w nim: ->dodanie prefixy ->dodany mass edytor dla poszczególnych blogów oraz dla całości ->dodane dynamiczne IP (już nie trzeba bawić się w proxy jeśli blog blokuje jakieś ip) ->dodana możliwość usuwania wpisów/blogów ->kilka innych mniejszych poprawek Screen: RE: WordPress Scraper - pietras909 - 04-07-2013 23:34 Update a w nim: -> mass edytor, możliwość masowej edycji, zmiany tytułów, dodania tekstu na początku/na końcu wpisu -> spinner artykułów (puki co tylko język angielski) -> możliwość dodawania tagów (program wymaga połączenia z baza, BETA) -> drugi tryb kopiowania wpisów z wordpressa -> drobne bugfixy WordPress Scraper - surfer0700 - 12-08-2013 18:51 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |