jak zarabiać przez internet nie mając firmy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: jak zarabiać przez internet nie mając firmy (/Temat-jak-zarabiac-przez-internet-nie-majac-firmy-68544) |
RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - mmr - 01-05-2013 10:02 Wspominałeś coś o sprzedaży produktów bankowych, dlatego polecam Ci programy partnerskie ebroker i bankier: http://net-zarabianie.net/ebiznes/programy-partnerskie/ebroker http://net-zarabianie.net/ebiznes/programy-partnerskie/bankier Nie musisz mieć własnej działalności gospodarczej, masz dostęp do całkiem sporej ilości produktów finansowych. Nic nie ryzykujesz, możesz tylko zyskać, reszta zależy od Twojej kreatywności. RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - luidor - 14-05-2013 16:45 Witam W internecie nie trzeba zakładać firmy np zarabiając na programach partnerskich. W Polsce najczęściej jest podpisywana umowa o dzieło lub inna /gdy coś zarobimy i chcemy wypłacić/ ale problem pojawia się gdy zarabiamy na zagranicznych serwisach. Firma jest zalecana gdy generujesz stałe dochody, sprzedajesz własne produkty lub świadczysz usługi np doradztwo. Masz możliwość odliczania kosztów, vatu itd. Na chwilę obecną polecam programy partnerskie. RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - janek10169 - 16-05-2013 20:21 a jeżeli założyłbym tą firmę to jak sobie poradzic skoro nie mam grosza na nia? odpada prawda? Nie wiem siedzę w dołku mam długi a nie mam nic.. chcę się wydostać z biedy ale wszędzie trzeba cos zainwestować.. a takie wciskanie chwilowek to nie usmiecha mi sie bo sprzedaje produkty bankowe pracy tutaj nie mogę znaleźć a nie moge wyjechac z domu... sprawy rodzinne ;/ mam 19 lat i jak ja mam sie wydostac? moze kttoś mi pomoże... RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - pokezaju - 16-05-2013 22:18 Znam twój ból. W necie są pieniądze. Jedynie co może byc przyczyna zachamowan to zajęte nisze. Przeanalizuj rożne nisze i spróbuj w jakaś sie wbić. Ja raz swoją znalazłem ,ale niestety w grudniu poprzez zepsucie sie mojej pięknej e-machiny nisza została przejęta i mi odbita. Zacznij od małych sum ,a skoncz na wyższych. Tu mogą dać ci rady ,ale bez własnej twórczej inwencji nie zarobisz wiele. Pozdrawiam. RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - bobtechie - 20-05-2013 07:13 (29-04-2013 05:14)janek10169 napisał(a): Siema. Mam pytanko. Prawdopodobnie będzie to w stanie pomóc. Proszę zostawić swoją opinię. Zarabianie pieniędzy nigdy nie było tak proste, jak to jest z tą metodą. Legit, gwarantowane i niezwykle udany model. Śmiało i kliknij na ten link, aby majątek. To jest zabawa i jej godne w tym samym czasie.Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - Pioter - 23-05-2013 21:49 Masakra, ja nie wiem za co sie zabrac kompletnie, co by przynosilo juz w miare konkretny zysk.. RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - mmr - 24-05-2013 08:24 Najpierw trzeba zmienić myślenie, a później zabrać się za zarabianie pieniędzy. Masz jak myślisz! Jak myślisz, że jesteś w kiepskiej sytuacji i masz długi to nigdy z tego nie wyjdziesz, bo się na tym skupiasz. Zacznij od obejrzenia filmu sekret i książki "Sekret Milionera". Jak zmienisz myślenie i zaczniesz skupiać się na pracy i zarabianiu to zaczniesz dostrzegać nowe możliwości. Jak cały czas będziesz myślał jak to Ci jest źle, to nic się nie zmieni i cały czas będziesz miał pod górkę. RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - Sp00n - 24-05-2013 08:34 Moim zdaniem PPA, nie musisz mieć firmy, ukończonych 18 lat itp. musisz posiadać jedynie cechy samozaparcia, i że tak to ujmę niezniechęcania się do tej metody. Jak coś mogę pomóc : [email protected] RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - luidor - 24-05-2013 11:28 Witam Jak myślisz w jakiej sytuacji jest większość osób szukających zarobienia choć kilku groszy gdy nie wie jak zacząć. Można zarabiać darmowymi metodami ale zajmuje to dużo czasu i wymaga pewnej wiedzy oraz systematycznej pracy. Zgadzam się z większością tutaj wypowiedziami należy zmienić swoje nastawienie szukać rozwiązań swoich problemów. Narzekając przyciągasz do siebie problemy. Zacznij od programów partnerskich. Z własnego doświadczenia wiem, że trzeba około 1-2 miesięcy aby cokolwiek ruszyło z zarabianiem w internecie z dnia na dzień tego nie osiągniesz, na wszystko trzeba czasu. Nie wierz w obietnice, że zarobisz w ciągu tygodnia 10 000zł nic nie robiąc. Jeśli chcesz to się posłuchaj napisz lub stwórz sobie poradnik lub ebooka i zamieść go na kilku platformach szkoleniowych lub spróbuj dogadać się z jakimś marketerem aby puścił maling do swojej listy, odpalasz mu jakiś procent prowizji. Taką radę za darmo otrzymałem od jednego z marketerów. RE: jak zarabiać przez internet nie mając firmy - gosialdo - 25-05-2013 16:35 Może spróbuj na AIP (Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości) są nie tylko dla studentów. Poczytaj o tym trochę, szczególnie regulaminy |