Namawianie do klikania w google adsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Namawianie do klikania w google adsense (/Temat-Namawianie-do-klikania-w-google-adsense-68429) Strony: 1 2 |
RE: Namawianie do klikania - GreenDay - 25-06-2013 15:53 Google da się ujażmić ale ich Adsense już jest bardzo trudno, starają się tam, w końcu to ich główne źródło dochodu i lepiej tam kija nie wkładać RE: Namawianie do klikania - Admin - 25-06-2013 20:53 (24-06-2013 08:34)sqmany napisał(a): @Admin jakiś totalnych głupot się nasłuchałeś bany są dożywotnie, pernamentalne. RE: Namawianie do klikania - Lion94 - 03-07-2013 18:57 Myślę, że jeżeli przekażesz lub powiesz o tym danej osobie na PW, komunikatorze, to nie powinni ci wlepić bana, jednak uważaj. Te wyświetlenia i kliknięcia muszą być unikalne. RE: Namawianie do klikania w google adsense - Admin - 03-07-2013 19:03 @up google jest surowe, jeśli nie masz dużej konwersji to nawet za 2-3 kliki możesz wyłapać bana za "nieprawidłowe kliknięcia" RE: Namawianie do klikania w google adsense - Lunatyk - 07-07-2013 02:36 Jeśli Adsense jest taki strasznie zły to czy jeśli nie lubię jakiegoś youtubera i zacznę mu specjalnie klikać we wszystkie reklamy to go zbanują? Chyba musi istnieć jakiś sposób żeby Adsense wiedział że to na złość ktoś jemu robi a nie że sam sobie klika w reklamy. RE: Namawianie do klikania w google adsense - Radarr - 11-07-2013 21:07 @UP Sytuacja z życia wzięta: Koleżanka koledze raczkującemu w youtube klikała dla jajec kilka razy w reklamy w kilku filmach przez pare dni (nw ile dokładnie), rezultat? Cofneli mu te 5 € xd A w przypadku strony to nie wiem jak tam by było xd RE: Namawianie do klikania w google adsense - plazmag - 19-12-2013 17:31 mnie kilka lat temu zbanowali i pewnego dnia jeszcze raz sprobowalem zalozyc konto adsense i co ? Zalozylem ponownie na ten sam adres i na to samo nazwisko.... zarobki znowu sie kreca |