Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? (/Temat-Uzytkownik-Patyczak18r-to-zgodne-z-regulaminem-68265)

Strony: 1 2

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - yazir - 23-04-2013 22:29

30procent próbuj Jerk najwyżej pójdzie perm na wszystkie konta.

Nie w tym przypadku nie działa raczej zasada, ale na moim forum mam nick Admin Xpokerface

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - patyczak18 - 23-04-2013 22:35

do Admina

Konto jest aktywne, dzisiaj napisał pierwszy post o treści:

Cytat:"no i co melomanku a tak cwaniakowałes ze nie mam racji.... smiales sie ze sie boje zainwestować 700$ ale teraz przynajmniej 700$ zostało w portfelu...

50 tysięcy to dużo wg Ciebie?

Według mnie z 50k nicków wybrać jeden inny, różniący się przynajmniej dwoma znakami od jednego znajdującego się w bazie nie jest trudnym zadaniem.

Dodatkowo tak jak mówisz konto nie jest zbytnio aktywne (bo chyba o to Ci chodziło) na forum (1 post), więc chyba nic złego by się nie stało jakbyście usunęli konto z prośbą o założenie nowego.

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - daniel42na - 23-04-2013 22:42

(23-04-2013 22:35)patyczak18 napisał(a):  więc chyba nic złego by się nie stało jakbyście usunęli konto z prośbą o założenie nowego.

A może by tak Twoje usunąć? Smile
Po czymś takim gość założył by sobie nowe konto pewnie o nicku patyczak18x, albo patyczak18n.. to nie ma sensu Wink przemyśl.
Czym Ty się w ogóle przejmujesz (?) to tylko nick.

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - patyczak18 - 23-04-2013 22:49

(23-04-2013 22:42)daniel42na napisał(a):  A może by tak Twoje usunąć? Smile

Czym Ty się w ogóle przejmujesz (?) to tylko nick.

Jeżeli by było świeżo założone, miało zaledwie jeden post i zwrócili się do mnie admini, to bym zrozumiał.

Nie znam tego użytkownika, nie wiem jak się zachowa, więc zapytałem o zdanie administracji... Proste chyba?

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - daniel42na - 23-04-2013 22:58

No właśnie nie rozumiem w czym jest problem, którego nie ma Wink Ludzi o takim samym lub podobnym imieniu i nazwisku też prosisz o ich zmiane? przecież 38 milionów Polaków to tak mało Lol
Zapytałeś czy zgodne z regulaminem: zgodne. Dostałeś odpowiedź od admina, więc co tu więcej rozgrzebywać Wink

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - Admin - 23-04-2013 22:58

Już się martwić nie musisz bo to konto zostało zbanowane za multikonto, a główne otrzymało stosowne ostrzeżenie, znaj Naszą dobroć - oba konta nie zostały zbanowane.
Nieładnie fikcyjnie podbijać własne tematy, kto pod kim dołki kopie...

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - Rzeziu - 23-04-2013 23:14

Hahah padłem

RE: Użytkownik Patyczak18r ??? to zgodne z regulaminem? - BabyBuns - 23-04-2013 23:53

ahahahahaha