Poradnik Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) (/Temat-Jak-latwo-zarabiac-na-Catshare-PPD-68262) |
RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - bolo9797 - 28-04-2013 12:04 Nie znam takiej strony ktora wyplaca na pp.. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Kzn - 28-04-2013 13:47 EgoFiles.com <- sprawdź RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - szy1sw - 28-04-2013 14:45 poszło z refa Edit: nie ma żadnej opcji remote większej ilości plików? Bo trochę to tak zajmuje;/ RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - paolo10 - 28-04-2013 19:57 Niestety remote da się robić wklejając pojedyncze linki, ale za to od razu pojawiają się u nas na koncie. Co wypłat Catshare płaci przez przelew do polskiego banku lub MoneyBookers. Co do Egofiles owszem wypłaca na PayPal, ale tam remote upload nie jest za free, trzeba kupić premium. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - kris009c - 29-04-2013 09:51 dzięki wielkie. Poszło z refa i plusik RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Ataman - 29-04-2013 12:20 Jeśli ktoś chce wrzucać remote na darkwarez radzę zapoznać się z tematem: Info->Akcja Stop Remote. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - paolo10 - 29-04-2013 14:25 (29-04-2013 12:20)Ataman napisał(a): Jeśli ktoś chce wrzucać remote na darkwarez radzę zapoznać się z tematem: A ja ci radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Ta akcja służy ukróceniu spamowania w kółko tymi samymi linkami i tworzeniu multikont. Samo remote upload jest dozwolone o ile hosting na nie pozwala. Ten temat co podałeś został założony 2 lata temu i jakoś od tamtej pory nikt nie zakazał robienia remote na darkwarezie, a jeszcze nie dawno dużo ludzi tak zarabiało na filesonic i wupload, teraz na czasie jest catshare. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Ataman - 30-04-2013 20:10 Wybacz, mój błąd. Jeden plik wrzucony na próbę. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - razor1914 - 03-05-2013 18:31 Wrzucam pliki na Darkwarez, ale gdy dodaje te wszystkie BBcodes to po wysłaniu posta wszystko mi się rozwala i jest tak jak by tych kodow wogóle nie używał. Pisze niby że to jakiś antyspam i neidługo zniknie. ale jedna wstawka ma już 2 dni i nadal mam ten antyspam. Ktoś ogarnia jak sobie z tym poradzić? PS: jak daje podgląd posta to wszystko wygląda ok. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Boonys - 03-05-2013 19:43 (03-05-2013 18:31)razor1914 napisał(a): Wrzucam pliki na Darkwarez, ale gdy dodaje te wszystkie BBcodes to po wysłaniu posta wszystko mi się rozwala i jest tak jak by tych kodow wogóle nie używał. Pisze niby że to jakiś antyspam i neidługo zniknie. ale jedna wstawka ma już 2 dni i nadal mam ten antyspam. Ktoś ogarnia jak sobie z tym poradzić?Trzeba mieć napisane przynajmniej 10 postów jeśli się nie mylę. |