Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! (/Temat-Aukcyjnie-Zacznij-Zarabiac-Zero-Gotowcow-68197) |
RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - dxdawid - 01-05-2013 23:00 Współpracuje z aukcyjnie ponad tydzień i jestem bardzo z tego zadowolony, mam jak narazie 200 wejść dziennie na bloga dzięki pomocy w promocji przez aukcynie i do tego juz wpadło kilka pobrań :-). Polecam :-D RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - Szaman1644 - 03-05-2013 19:46 Zapisałem się do tego mentora, żeby poszerzyć swoją wiedzę o PPA. Nie zawiodłem się na nim i dużo nowych ciekawostek się dowiedziałem. Dostałem wiele programów pomagających pozycjonować mój blog i filmiki. Dużo mi było znanych, jednak kilka nowości Kontakt z mentorem bardzo dobry. Jest dostępny prawie cały dzień. Polecam. RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - badii - 03-05-2013 19:53 poszedł ref. RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - Klin - 12-05-2013 13:48 Napisałem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - WazzaP - 12-05-2013 16:00 Fajnie jesteś do tego nastawiony.. RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - Babcia_Irenka - 12-05-2013 17:27 Właśnie wysłałem wiadomość na E-mail i czekam z niecierpliwością na odpowiedź Podstawy z VB i z Blogiem mam opanowane więc nie będzie, dużych problemów Pozdrawiam RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - Klin - 13-05-2013 16:32 (12-05-2013 16:00)WazzaP napisał(a): Fajnie jesteś do tego nastawiony.. Źle mnie zrozumiałeś. Jestem ciekawy co wyniknie z mojej współpracy z Aukcyjnie. Co do pracy to jestem zmotywowany. Ciągle czekam na odpowiedz email RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - aukcyjnie - 13-05-2013 22:11 Odpisałem na wszystkie e-maile RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - aukcyjnie - 31-08-2013 18:14 Tak wiem dawno mnie nie było Po dłuższej przerwie zapraszam wszystkich poleconych oraz jeszcze nie zdecydowanych do dalszej współpracy. Wszystkie dane w pierwszym poście są prawidłowe. Zapraszam! RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców ! - kolo33 - 31-08-2013 20:20 Dzisiaj zaczołem z nim współprace i zapowiada się bardzo dobrze. Jak narazie dobrze tłumaczy, widać że zna się na tym. |