Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ (/Temat-Zoomtrader-minimalny-depozyt-100-68195) |
RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - marcel_kk - 22-04-2013 11:39 (22-04-2013 10:59)igambler napisał(a):(22-04-2013 10:30)marcel_kk napisał(a):Człowieku to jest temat opcji binarnych nie piramid finansowych, przedstawiłem jedną z platform opcji binarnych, 100$ to zaleta tej platformy, mówimy o minimalnym depozycie!(22-04-2013 09:12)igambler napisał(a): Dlaczego piramida? A wpłata 100$ to jest na cele charytatywne ? Manić to Ty mozesz koleżków w gimnazjum, tylko najpierw skopaliby Ci dupe za strate przeszło 300 zł, szukaj kolo ziomków gdzie indziej z symi opcjami za 100 baksów ! RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - tomazzi - 22-04-2013 11:45 (22-04-2013 11:39)marcel_kk napisał(a):(22-04-2013 10:59)igambler napisał(a):(22-04-2013 10:30)marcel_kk napisał(a):Człowieku to jest temat opcji binarnych nie piramid finansowych, przedstawiłem jedną z platform opcji binarnych, 100$ to zaleta tej platformy, mówimy o minimalnym depozycie!(22-04-2013 09:12)igambler napisał(a): Dlaczego piramida? marcel szkoda palców na przepychanki słowne z kolejnym naganiaczem na opcje binarne jego zadanie to zapędzić jak najwięcej i to wykonuje bo to jego zadanie jeszcze się ten naród nie nauczył ( patrz za mało osób utopiło x tysięcy$) by zrozumieć, że w opcjach binarnych 95% zarabia właściciel portalu a 5% dostają na otarcie łez ci wpłacający RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - igambler - 22-04-2013 12:13 Zabolało? myślisz że tylko tobie należy się być pyskatym na łamach forum, jak sam to określiłeś do swoich koleżków z macaniem i daj spokój nie zachowuj się jak dzieciak, nie interesuje cie nie czytaj. (22-04-2013 11:34)tomazzi napisał(a):(22-04-2013 11:06)igambler napisał(a):głąbem to z takimi tekstami sobie do koleżków wyjeżdzajCytat:zawiść ? chyba się z głupim za często przez ścianę macałeś RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - igambler - 22-04-2013 12:16 Cytat:A wpłata 100$ to jest na cele charytatywne ? Manić to Ty mozesz koleżków w gimnazjum, tylko najpierw skopaliby Ci dupe za strate przeszło 300 zł, szukaj kolo ziomków gdzie indziej z symi opcjami za 100 baksów ! Nie mam ochoty z tobą prowadzić durnej dysputy, jak zauważyłeś jest to dział opcji binarnych, więc gdzie miałaby być ta informacja yntelygencie o opcjach binarnych? Twoja logika jest porażająca, po kiego grzyba wogóle to wypisujesz. Nie wyskakuj mi tu z kopaniem online. RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - tomazzi - 22-04-2013 12:20 naucz się gimnazjalisto używać opcji edytuj i wtedy pisz a nie walisz post pod postem, no chyba, że jest to zbyt trudne i zbyt mądre by twój szeroko horyzontowy mądry mózg ogarnął nie masz nic do powiedzenia na wypowiedzi starszych i mądrzejszych od siebie to nie obrażaj bo tylko coraz bardziej pokazujesz swoje 14 lat na naganiacza mogli kogoś starszego i ciut mądrzejszego wziąść, ale jak jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - igambler - 22-04-2013 12:37 Ok koniec, twój światopogląd i wiedza o społeczeństwie mnie przeraża. Wnioski bzdurne, żeby nie przeklnąć i niepotrzebnie się denerwować. Nie wiem, może czerpiesz niesamowitą przyjemność z wypisywania tych bredni, mam nadzieje że nie jest to pretekstem do onanizmu ponieważ masturbacja źle wpływa na zdrowie psychiczne. Tak czy siak, mam kontakt z wieloma osobami z tego forum ale na takie indywiduum nie trafiłem. Koniec, czekam na posty rzeczowe dotyczące tematu. RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - marcel_kk - 22-04-2013 12:43 (22-04-2013 12:16)igambler napisał(a):Cytat:A wpłata 100$ to jest na cele charytatywne ? Manić to Ty mozesz koleżków w gimnazjum, tylko najpierw skopaliby Ci dupe za strate przeszło 300 zł, szukaj kolo ziomków gdzie indziej z symi opcjami za 100 baksów ! Uwaliłes gimbusie 300 zł i teraz szukasz naiwnych aby powoli Ci ta strate zrefundowali ? Na tym forum idiotów nie znajdziesz, szukaj frajerów gdzie indziej. Wydymali Cie ? Zdarza sie, nie jesteś pierwszy co płacze ze go ktoś wyciał na opcje binarne RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - igambler - 22-04-2013 13:20 Cytat:Uwaliłes gimbusie 300 zł i teraz szukasz naiwnych aby powoli Ci ta strate zrefundowali ? Na tym forum idiotów nie znajdziesz, szukaj frajerów gdzie indziej. Wydymali Cie ? Zdarza sie, nie jesteś pierwszy co płacze ze go ktoś wyciał na opcje binarne 1. Spójż na dział: OPCJE BINARNE 2. Zastanów się nad sobą 3. W jakim celu tu zajrzałeś i piszesz dyrdymały Proszę admina o usunięcie tematu lub wszystkich postów poniżej pierwszego, przecież to jakaś dziecinada niewyżytych onanistów. RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - marcel_kk - 22-04-2013 14:25 Temat do kosza, a naciągaczowi dziękujemy! ********** edit: dla zainteresowanych ciekawe informacje: http://www.scamvoid.com/check/zoomtrader.com RE: Zoomtrader - minimalny depozyt 100$ - igambler - 22-04-2013 17:37 Człowieku przecież ty nawet nie wiesz co to są opcje binarne a zabierasz głos w dyskusji, według ciebie to piramida finansowa, nie wiem czy w każdym temacie musisz się odezwać, czy sprawia ci to przyjemność? Czy celem życiowym jest zbieranie jak największej ilości postów. Opinie o prawie wszystkich platformach opcji binarnych poza 24option są skrajnie różne, zresztą nie zamierzam tłumaczyć sie przed jakimś ćwierćinteligentem, dziekuje i dobranoc, chętni depoznują z własnej woli. Mam nadzieje że słowo naciągacz nie było skierowane do mnie Idioto. wszystkich naciągniętych z forum przedstawiam w tym temacie: http://zarabiam.com/Temat-4-zl-za-6-rejestracji-od-1-5-minut-66940 A teraz sprawdź w innym temacie ile osób gra w eXbino. |