MEGA poradnik FireCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: MEGA poradnik FireCash (/Temat-MEGA-poradnik-FireCash-68190) Strony: 1 2 |
RE: MEGA poradnik FireCash - Sp00n - 22-04-2013 18:04 (22-04-2013 17:22)vankosiara napisał(a): Przewertowałem na szybko i prawie niczego nowego się nie dowiedziałem. Większość czytałem albo znałem z podobnych poradników. Niby wiem te wszystkie rzeczy a nie zarobiłem jeszcze żadnego je*anego dolara To znaczy, że nie umiesz przetwarzać informacji i nie umiesz wykorzystać ich dla siebie, tak aby przyniosły korzyść. Albo jesteś leniem i myślisz, że coś samo przyjdzie bez promowania bloga, wrzucania nowych hacków, dodawanie lików na yt itp. PS - tu są linki do promowania się na yt, facebooku itp Link : Enhance Views Reff: Enhance Views Link: YouLikeHits Reff : YouLikeHits RE: MEGA poradnik FireCash - As7 - 22-04-2013 18:21 Szkoda ze niema jakiegos mega poradnika na temat pozycjonowania seo. Ze żaden mentor jeszcze na to nie wpadł RE: MEGA poradnik FireCash - daniel42na - 22-04-2013 18:57 (22-04-2013 18:21)As7 napisał(a): Szkoda ze niema jakiegos mega poradnika na temat pozycjonowania seo. Ze żaden mentor jeszcze na to nie wpadł Nie wpadł pewnie dlatego że prawie żaden z nich nie ma na ten temat wiedzy większej niż "pisz unikalne posty, pinguj i backlinkuj" Co do tematu, Paczka już oczywiście była, a treści już w większości przestarzałe. Jednak dla świeżaka na pewno cuś takiego się przyda. RE: MEGA poradnik FireCash - vankosiara - 24-04-2013 18:56 (22-04-2013 18:04)Sp00n napisał(a): To znaczy, że nie umiesz przetwarzać informacji i nie umiesz wykorzystać ich dla siebie, tak aby przyniosły korzyść. Albo jesteś leniem i myślisz, że coś samo przyjdzie bez promowania bloga, wrzucania nowych hacków, dodawanie lików na yt itp. Sądzę, że to drugie ;] Poświęcałem godzinę dziennie i nic to nie dało. Na razie czekam jak wpłata za domenę przyjdzie i zaczynam od nowa, może poświęcę więcej czasu. Dzięki za drugi serwis bo o nim nie wiedziałem Zarejestrowałem się z reffa. RE: MEGA poradnik FireCash - Sp00n - 25-04-2013 12:22 Przy godzinie dziennie nic ciekawego nie zrobisz. tym bardziej, że zaczynałeś od początku - na samym początku aby ruszyło trzeba poświęcać więcej czasu, dopiero później można trochę spasować. RE: MEGA poradnik FireCash - Sergiej - 17-10-2013 14:46 dzięki za cenne info |