Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc (/Temat-Hellbuzz-pl-darmowe-doladowanie-za-pomoc-68182) |
RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Br0nek1234 - 22-04-2013 18:37 Nie pownies kiedys moj brat chciał sprobowac i zalozyl z tego samego ip co ja i nie dostałem nawet z tego samego PC. Albo poprostu wyłączyli aktywacje przez e-mail. Spróbuj sie zalogować jak nie bedzie żadnego info o potwierdzeniu to znaczy ze wyłączyli. RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - amcin - 22-04-2013 18:49 Muszę potwierdzić: Cytat:Twoje konto nie jest jeszcze aktywne. Proszę kliknąć na link aktywacyjny który przyszedł na podany adres email. RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Stworkowaty - 22-04-2013 19:12 Ja mam konto na gmail i otrzymałem link odrazu. : ) RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - amcin - 22-04-2013 21:05 Dobra, musiałem trochę poczekać i przyszedł. Strona dość fajna, mam już 39 monet. Także polecam! Hehe, Stworkowaty jesteś podemną w TOP24. A z resztą nie wiem ten ranking jest jakiś dziwny. RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Br0nek1234 - 23-04-2013 05:50 Pamietajcie że do niektórych Hellpów zeby dotsac wiecej monet trzeba dać screena a screenshoter robi screena i otrzymujecie link zwrotny wiec polecam ten program. Co do top24 to one liczy reputacje z ostatnich 24 godzin i za bycie z tej topce otrzymujemy 10 reputacji RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Mag!c - 23-04-2013 07:45 Dobra, poszło z refa RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - HinaruPl - 23-04-2013 13:57 Z refaposzło , zobaczymy co z tego będzie RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Br0nek1234 - 25-04-2013 15:22 Jak komuś trzeba coś wytłumaczyć to pisać PW, nie trzeba być moim reffem żeby korzystać z mojej pomocy Ale mimo to proszę o rejestracje z reffa bo mało mi brakuje do next doładowania a za każde konto z reffa mam 5 monet i 15pkt reputy;] Niestety w serwisie nie ma % zarobku z reffów wiec jest to mała wada. RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - HinaruPl - 25-04-2013 16:46 Nomi jeszcze 50 pkt i pierwsze doładowanie ;d , jeszcze dzisiaj chyba będzie ;D RE: Hellbuzz.pl - darmowe doładowanie za pomoc - Br0nek1234 - 25-04-2013 17:23 Hinaru to dobrze Ja napisałem do administracji żeby rozwazyli dodanie % z reffów może dodadzą Ok mam odpowiedz, admin troche zle zrozumiał ale trudno. Kod: Hey, Aktualizacja za reffa oferuje pomoc 24h/7(Podaje nr. do aktualnie włożonego startera w telefonie wiec można pisać sms żebym wbił na gg czy coś bo mogę reffom udostępnić gg. ) Dla zwykłych użytkowników pomoc tylko PW. |