Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mypay wypłaca? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mypay wypłaca? (/Temat-Mypay-wyplaca-68173)

Strony: 1 2

RE: Mypay wypłaca? - Stworkowaty - 31-05-2013 22:41

60-70zł ? Kiedyś to tyle na tydzień miałeś robiąc dwie kolejki akcji dziennie... ale dobra... To już lepsze Kubigo.

RE: Mypay wypłaca? - boob92 - 31-05-2013 23:44

(31-05-2013 22:41)Stworkowaty napisał(a):  60-70zł ? Kiedyś to tyle na tydzień miałeś robiąc dwie kolejki akcji dziennie... ale dobra... To już lepsze Kubigo.

60-70zł tygodniowo, się walnąłem.
To że kiedyś to było eldorado (oczywiście jak na te warunki) to ja wiem, ale nie przesadzajmy, teraz też jest nie najgorzej.

Kubigo spoko, ale nie każdy ma zmienne IP.

RE: Mypay wypłaca? - wanda x88 - 01-06-2013 10:11

ja kozystam ale zarobki bardzo mizerneSad

RE: Mypay wypłaca? - bielu243 - 12-08-2013 22:20

Na dzień dzisiejszy serwis upada i to co się z nim dzieje to jest dno... Adminem jest chyba małpa z bananem, tak podejrzewam Smile Jeżeli ktoś pisze na FB MyPay, że będą wypłaty w dany dzien, a pozniej ich nie realizuje to dla mnie jest żart i porażka. Smile Osoboscie polecam strone Kubigo.pl, to jest prawdziwy serwis na ktorym da sie zarobic, co do MyPay to juz napisałem co o nim myśle, wiadomo kazdy ma swoje zdanie. Mam nadzieje jednak, ze takze podzielacie moja opinie co do tego podupadłego serwisu Smile.

RE: Mypay wypłaca? - Dominik1010 - 12-08-2013 22:42

Wyplac wyplaca ale sa z tym problemy. Teraz z takich serwisów to najlepsze kubigo

RE: Mypay wypłaca? - bielu243 - 12-08-2013 22:50

Wiesz, ja teraz tak chcialem sobie obczaić mypay ale z moich obserwacji wynika, że nici z tego. Admin napisał na FB , że wypłaty będą 12(dzisiaj), później przełożył to na wieczóre, a teraz siedząc troche na czacie, zauważyłem wiadomość od niego z taka treścią: "matisob: zrobię jutro z rana Sad
matisob: ehhh matisob padnie zaraz na twarz" Niekiedy mi się wydaje, ze ten admin jest z gimnazjum...