Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zdjęcia xxx - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: Zdjęcia xxx (/Temat-Zdjecia-xxx-68167)

Strony: 1 2

RE: Zdjęcia xxx - Vister81 - 21-04-2013 19:09

Wrzuć jakieś zamazane zdjęcie kogoś innego, odpowiednio podpisz i tyle :]

RE: Zdjęcia xxx - startchips - 21-04-2013 19:14

Wystarczy, że dobrze podpiszesz i wsio Smile

RE: Zdjęcia xxx - Szaman1644 - 21-04-2013 19:14

Pomyśl dobrze, a na pewno wejścia będą i pobrania też.

RE: Zdjęcia xxx - benyamin - 21-04-2013 19:16

Okej Big Grin A co z fake filmami ?? Big Grin Wrzucałbym nawet takie które wyszły 2-3 temu. Chodzi mi o jakiś pliczek który w rzeczywistości by nie działał czy po prostu film który tam trwa godzine ale nie ma dzwięku i obrazu Big Grin Tyle że nie mam najszybszego internetu i nie ma szans żebym miał za każdym razem wrzucać plik ważący 600mb i miałby ten plik być podpisany konkretnym tytułem dla tego przydałoby się po prostu plik nazwać jakimiś cyframi ale czy to przejdzie ?? Chociaż z drugiej strony zanim potencjalny pobieracz tego pliku pobierze ten fake będzie musiał uzupełnić ankiete i samo to już mi nabije $ zanim on się zorientuje

RE: Zdjęcia xxx - Gittech - 21-04-2013 20:30

Mozesz wrzucac jakis lzejszy plik, a potem na fc zmienic jego nazwe i wage Smile

RE: Zdjęcia xxx - BabyBuns - 21-04-2013 20:33

Zrób nowy folder, spakuj do w .rar i wrzuć. W menadżerze plików zmień jego nazwę, wagę i ilość pobrań i tyle Lol

RE: Zdjęcia xxx - benyamin - 21-04-2013 20:54

AA to fajnie Big Grin Dzieki wielkie Big Grin
jutro zabiorę się za bloga Tongue

RE: Zdjęcia xxx - Vister81 - 21-04-2013 21:00

Potem możesz napisać, czy coś z tego wyszło Wink

RE: Zdjęcia xxx - alizen - 23-04-2013 21:28

cfake.com masz zdjęcia celebrytek