Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Darmowe klucze steam - prośba o radę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Darmowe klucze steam - prośba o radę (/Temat-Darmowe-klucze-steam-prosba-o-rade-68163)

Strony: 1 2 3 4

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 15:43

No ok, ale tak czy inaczej zapraszam do polubienia stronki i wypowiedzenia się innych użytkowników ;-)

Pozdrawiam

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - xJAmaTOx - 21-04-2013 15:45

Na czym polegało będzie zgarnięcie klucza?

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 15:51

Klucz pojawi się na tablicy. Kto pierwszy ten lepszy. Zapraszam do przeczytania nowego postu na tablicy, oznajmiającego dzień, w którym pojawi się klucz ;-)

Pozdrawiam serdecznie

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - xJAmaTOx - 21-04-2013 16:02

Kto pierwszy tzn ? ;>

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - Stworkowaty - 21-04-2013 16:12

Kto pierwszy skopiuje i wpisze w Steamie.. Big Grin

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 21-04-2013 16:14

(21-04-2013 16:02)xJAmaTOx napisał(a):  Kto pierwszy tzn ? ;>

Serio jesteś aż tak głupi? facepalm

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 16:29

Baby nie obrażajmy sie :-)

Co do zasady to tak, kto pierwszy wpisze na steam, ten wygrywa xD zastanawiem sie, nad rozpowszechnieniem fanpage, tylko jak? Jeśli polubieliście to udostępniajcie obrazek z datą dodania klucza do doty2 im wiecej fanów tym lepsze klucze :-)

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - xJAmaTOx - 21-04-2013 16:35

@Up
wypraszam sobie chłopcze.. Nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Bezsensowne nabijanie postów.. A masz coś do mnie to śmiało możesz pisać na PW.
W przeciwieństwie do Cb chcę pomóc autorowi i dowiedzieć się jak to będzie działać..
I moim zdaniem jest to GŁUPI pomysł.

@Autor Przypuśćmy:
- Wstawiasz ten key do gry. Osoba X sobie go wpisze, osoba Y zobaczy go później i również będzie chciała go wpisać ale nie będzie on już działał. To samo z innymi osobami. Połowa z tych osób którym nie udało się zdobyć kodu pomyśli że te darmowe keye to pic na wode.. Tak samo mógłbyś wstawiać fake keye i wciskać kit że ktoś go przepisał przed innymi.

Ja tak to widzę..

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - Krakerson - 21-04-2013 16:39

(21-04-2013 16:35)xJAmaTOx napisał(a):  @Up
wypraszam sobie chłopcze.. Nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Bezsensowne nabijanie postów.. A masz coś do mnie to śmiało możesz pisać na PW.
W przeciwieństwie do Cb chcę pomóc autorowi i dowiedzieć się jak to będzie działać..
I moim zdaniem jest to GŁUPI pomysł.

@Autor Przypuśćmy:
- Wstawiasz ten key do gry. Osoba X sobie go wpisze, osoba Y zobaczy go później i również będzie chciała go wpisać ale nie będzie on już działał. To samo z innymi osobami. Połowa z tych osób którym nie udało się zdobyć kodu pomyśli że te darmowe keye to pic na wode.. Tak samo mógłbyś wstawiać fake keye i wciskać kit że ktoś go przepisał przed innymi.

Ja tak to widzę..

dokładnie, dlatego widzę że spora liczba osób skupuje użyte kody steam żeby to jakoś wyglądało a tak naprawdę są one zużyte Wink

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 16:53

No w sumie trochę racji w tym jest, ale puki mało osób lubi stronę, pozostanę przy pomyśle. Jak będzie więcej osób, to kod będę losował spośród osób lubiących dany post (wyświetla się lista) i tyle. Przy okazji poszukam jakieś aplikacji, która mogłaby losować spośród fanów zwycięzce.

Nawiasem mówiac jest to kto pierwszy ten lepszy, więc nie mam zamiaru ingerować w zasady. Ma być rywalizacja :-) Nie mam zamiaru oszukiwać. Mam zamiar prowadzić album ze screenami od zwycięzców.

Pozdrawiam i proszę o dalsze sugestie :-)