Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. (/Temat-zakup-na-allegro-oddaje-za-3-dni-68135)

Strony: 1 2

RE: zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. - olaf1012 - 20-04-2013 21:49

Nikt Ci kasy tutaj nie da Wink Nie przy takim stażu, ogarnij się.

RE: zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. - badii - 20-04-2013 21:51

(20-04-2013 21:47)tomazzi napisał(a):  
(20-04-2013 21:41)badii napisał(a):  
(20-04-2013 21:39)tomazzi napisał(a):  istnieje przelew expresowy, bluecash itp itd i pieniądze są od razu na koncie odbiorcy
bajeczka o przelewie od kolegi który będzie w poniedziałek jakoś mnie nie chwyta jako wiara w twoją "uczciwość"
na następny raz lepiej szczegóły bajeczki dopracuj bo dobra ściema to podstawa w próbie oszukania

Straszne, naprawdę straszne, że Cię to nie rusza.
Lepiej szukać złodzieja w uczciwym człowieku niż uczciwego w złodzieju, no nie? Bo tak to właśnie interpretuję Wink
Nie wiem po co dalej się udzielasz w temacie -> ja napisałem - jeśli ktoś będzie okej i mi zaufa, to oddam pieniądze w ciągu 3 dni, a w "ocena handlarzy" będę zweryfikowany jako pozytywny, no ale ... co kto woli : )

na razie twoje konto zgłosiłem adminowi do sprawdzenia bo ten tekst o samo uczciwości powtarza się u jednego i tego samego oszusta w tematach i pożyczeniu pieniędzy na każdym kolejnym multi także zamiast w dziale ocena handlarzy możemy zobaczyć bana na twoim koncie Smile

pozdrawiam i powodzenia w szukaniu jeleni którzy na samo twoje zapewnienie wywalą w błoto swoje pieniądze

Trzeba mieć naprawdę ostro na bani, by posądzać niewinnego człowieka o jakieś 'oszustwo'.

Również pozdrawiam i życzę aby Twoja weryfikacja przebiegła negatywnie, CIAO :*

RE: zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. - Szaman1644 - 20-04-2013 21:56

Nie rozumiem o co ta kłótnia. Niestety żyjemy w takim kraju, że nikomu nie można zaufać, dlatego raczej nie pożyczamy chętnie, nawet osobą zaufanym. Niestety nie znajdziesz tu pieniędzy. Temat do zamknięcia.

RE: zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. - Melex - 21-04-2013 14:10

wysylasz mi szybkim przelewem 10zł - bede mial Twoje dane jako zabezpieczenie

wtedy ja wysylam 70, a pozniej jak bedziesz mial to oddasz.

zakup na allegro -> oddaje za 3 dni. - surfer0700 - 26-06-2013 20:54

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.