Zarabianie na serwerach gier - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na serwerach gier (/Temat-Zarabianie-na-serwerach-gier-68122) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie na serwerach gier - Kzn - 22-04-2013 15:02 (21-04-2013 11:18)Deotho napisał(a): Tibia była popularna jakieś 5 lat temu teraz to wielkie gówno. Wątpie, abyś teraz na tym zarobił. Oj uwierz mi, że są takie OTS, na których admin kosi duuuuże kokosy RE: Zarabianie na serwerach gier - 0d0aaiie - 24-04-2013 20:26 tak jak któryś przedmówca, teraz zeby zarobic cos na OTS trzeba sie wybic, no ale nie da sie wybic bez wiedzy i doswiadczenia. Kiedys zadowalalo gracza jak byla standardowa mapa i duzo domkow, dodac do tego sms shop i cos tam lecialo. Ostatnio przegladalem serwery z topki to wiekszosc wlasne clienty, jeden z dzwiekiem, jeden zupelnie przerobiony na pokemony, w jednym dalo sie budowac domki a pozniej w nich mieszkac jak w minecrafcie... i wez tu sie wybij RE: Zarabianie na serwerach gier - masterex2 - 29-04-2013 13:02 (21-04-2013 11:18)Deotho napisał(a): Tibia była popularna jakieś 5 lat temu teraz to wielkie gówno. Wątpie, abyś teraz na tym zarobił. z góry sory za odkop ale może się komuś przyda.Nie zgodze się z przedmowca bo wystarczy trochę włożyć pracy w przygotowanie silnika i można nieźle zarobić.Znam kilka osób co za połowę zysku udostępni serwer dedykowany(skompiluje da dostęp do ftp,www,bazy,panel administracyjny(odpalanie,restartowanie serwera)).Dotpay stoi na niego i na koniec miesiąca wysyła kasę.Przy ponad 300 osobach mialem 200-300zl na tydzień.Komuś może się nie spodobać,że trzeba oddawać 50% zarobków jednak idąc z taka osoba w układ nie ryzykujemy własnego wkładu finansowego.W razie jak serwer nie wypali nic się mu nie płaci. Ma rozne filtry zabezpieczające. Mogę dać namiar na tą osobę jednak żeby nie napisał do mnie ktos kto nie ma żadnego pojęcia o tibii RE: Zarabianie na serwerach gier - konny1234 - 30-04-2013 15:59 A ja podziękuje za odkopanie tematu. Z pewnością komuś to się przyda. Niestety ja nie znam się na tibii RE: Zarabianie na serwerach gier - Masakra - 30-04-2013 17:23 A wiec tak, w kwestii Tibii moge sie wypowiedziec. Jezeli sadzicie, ze nie mozna sie wybic, to zle myslicie. Wystarczy dobra reklama, a leca tysiace PLN miesiecznie. Nie chce reklamowac, ale podam tutaj server z 99% Rl Mapa i 100% rl systemem. http://shadowcores.twifysoft.net/ W szczytowych godzinach dnia, dochodzi do 1500 players online! To na tyle, dziekuje i pozdrawiam :> |