![]() |
Czy ktoś chciałby zainwestować w mój pomysł? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy ktoś chciałby zainwestować w mój pomysł? (/Temat-Czy-ktos-chcialby-zainwestowac-w-moj-pomysl-68121) Strony: 1 2 |
RE: Czy ktoś chciałby zainwestować w mój pomysł? - piotruss96 - 09-05-2013 09:15 ile potrzebujesz na start?? jakie kwoty bylyby wejscia do gry?? i jaki % mamy dla siebie?? duze zainteredowanie jest takim produktem?? to ma dzialac tylko pl czy eu ?? pozdrawiam RE: Czy ktoś chciałby zainwestować w mój pomysł? - karatorq - 10-05-2013 00:23 Lig typu esl.eu jest masa, stron z ligami jest kolejne kilkadziesiąt.. stron które oferują turnieje za kasę masa.. sens? Brak.. bez wkładu, dobrej reklamy, pojęcia w środowisku nie ruszysz- a widać słabe masz. I się nie obraź dobra rada od osoby znanej na scenie cs'a RE: Czy ktoś chciałby zainwestować w mój pomysł? - Karas09 - 10-05-2013 18:29 Zgadzam się z karatorq, masz nikłe szanse na powodzenie tego projektu. Najważniejszy byłby pierwszy turniej/liga bo opinia o takiej imprezie idzie w świat. Przede wszystkim organizacja ![]() ![]() RE: Czy ktoś chciałby zainwestować w mój pomysł? - danielkos83 - 15-01-2014 00:14 Już była taka strona, coś nie wypłynęła a reklamowana była mocno |