Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Słuchawki do muzyki i gier - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Słuchawki do muzyki i gier (/Temat-Sluchawki-do-muzyki-i-gier-68078)

Strony: 1 2

RE: Słuchawki do muzyki i gier - yazir - 23-04-2013 22:32

SENNHEISER HD202 jak na słuchawki za ok 100zł są bardzo dobre, moje wytrzymały ze mną już ponad 2 lata, okolice 3. I w sumie jedyny problem sprawił wyszarpnięty kabel z jednej słuchawki, ale 10 minut z lutownicą i wszystko śmiga jak wcześniej.

RE: Słuchawki do muzyki i gier - badii - 23-04-2013 22:35

(23-04-2013 15:21)makingmoney napisał(a):  Też polecam Creative Fatality! Jestem dumnym użytkownikiem od prawie roku Smile

Najedz kilka razy przypadkowo na kabel to zobaczysz jakie sa zajebiaszcze Big Grin dla mnie byly za male i takie "kruche". Od siebie polecam Plantronics GameCom 367, w grach spisuja sie idealnie tak samo jak i w muzyce. Duze obwodki sluchawek, dobrze leza na uszach. Kabel twardy, nie to co fatality Big Grin cena jest dobra w porownaniu z tym co dostaniemy, jednym slowem : bierz!

RE: Słuchawki do muzyki i gier - Kubixowy - 23-04-2013 22:36

(23-04-2013 22:35)badii napisał(a):  
(23-04-2013 15:21)makingmoney napisał(a):  Też polecam Creative Fatality! Jestem dumnym użytkownikiem od prawie roku Smile

Najedz kilka razy przypadkowo na kabel to zobaczysz jakie sa zajebiaszcze Big Grin dla mnie byly za male i takie "kruche". Od siebie polecam Plantronics GameCom 367, w grach spisuja sie idealnie tak samo jak i w muzyce. Duze obwodki sluchawek, dobrze leza na uszach. Kabel twardy, nie to co fatality Big Grin cena jest dobra w porownaniu z tym co dostaniemy, jednym slowem : bierz!

Właśnie z tych Gejcomów się przesiadam Tongue

RE: Słuchawki do muzyki i gier - badii - 23-04-2013 22:41

Bo? U mnie po dobrych kilku latach posklejane i chodza jak nowe Big Grin

RE: Słuchawki do muzyki i gier - Kubixowy - 23-04-2013 22:42

Lewa słuchawka się odłamała. Jedyne co ją trzyma to kabel Big Grin

RE: Słuchawki do muzyki i gier - badii - 23-04-2013 22:44

(23-04-2013 22:42)Kubixowy napisał(a):  Lewa słuchawka się odłamała. Jedyne co ją trzyma to kabel Big Grin

Kropelka, tasma i jedziesz dalej Smile ja ze swoimi tak zrobilem. Sa dobre, to sie je naprawia, innych sie nie kuouje i co nahwazniejsze - zaoszczedza! Big Grin

RE: Słuchawki do muzyki i gier - BabyBuns - 23-04-2013 23:49

(23-04-2013 22:44)badii napisał(a):  
(23-04-2013 22:42)Kubixowy napisał(a):  Lewa słuchawka się odłamała. Jedyne co ją trzyma to kabel Big Grin

Kropelka, tasma i jedziesz dalej Smile ja ze swoimi tak zrobilem. Sa dobre, to sie je naprawia, innych sie nie kuouje i co nahwazniejsze - zaoszczedza! Big Grin

Ma kasę, to kupuje nowe. Tobie nikt nie każe.

Kupuj SENNHEISER lub AKG. Porządne firmy, będziesz zadowolony.