![]() |
Parę nisz... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Parę nisz... (/Temat-Pare-nisz-68002) Strony: 1 2 |
RE: Parę nisz... - dawid327 - 18-04-2013 12:41 Oczywiście miałby to udostępnić za darmo ;p Jakąś pracę w to włożył więc oczekuje zapłaty proste jak budowa cepa Kakuzu rozumiem że Ty pracujesz charytatywnie więc zapraszam do mnie na podwórko czeka mnie koszenie trawy pomoc się przyda. RE: Parę nisz... - Limitless - 18-04-2013 13:13 (18-04-2013 00:58)kakuzu napisał(a): To są jakieś żarty? na forum podajesz linka z 'niby niszami' gdzie żeby je pobrać, trzeba wypełnić ankiety dla ciebie? przecież to jest jakaś kpina, a temat powinien już leżeć w koszu, a nie wspomne o zmianie twojego poziomu ostrzeżeń.. Nie chcesz nie pobieraj marny hejcino , a w koszu powinny wylądować wszystkie twoje posty wraz z kontem ![]() RE: Parę nisz... - kalutor - 20-04-2013 13:09 Kolejna porcja nisz do wykorzystania. Pod linkiem dostęp do ich pobrania: http://www.fileharmony.com/download/2tndbmrn3 RE: Parę nisz... - Sp00n - 25-04-2013 19:45 Kpisz czy o drogę pytasz ? ... RE: Parę nisz... - Stworkowaty - 25-04-2013 20:06 Sp00n, Ty kpisz czy robisz z Siebie błazna? Nie podoba Ci się, nie pobieraj, tyle w temacie. ![]() Podał nazwy nisz, tak więc chcesz zrób sam, nie umiesz to ściągnij, proste. RE: Parę nisz... - surfer0700 - 25-04-2013 20:11 Jednakże jestem za tym, że nadaje się to bardziej do działu "SPRZEDAM", niż do działu Dyskusja o Uploadzie. Podobne tematy także tam trafiały, więc uważam że miejsce tego również jest w tamtym dziale. edit: @down Nie problem, tylko zasady. Skoro wcześniejsze tematy tam lądowały to nie wiem dlaczego ten miałby być wyróżniony. Gdyby nie regulamin to byłby burdel. Zgłoszone do przeniesienia. edit2: @2xdown Szanowny użytkowniku, zarabiasz na tym, więc nie udostępniasz tego za darmo. Od takich postów jest dział sprzedaż. Burdel pozostawię bez komentarza, bo ............., a zachowuje się jak gówniarz... RE: Parę nisz... - Qwik - 25-04-2013 20:15 To niech moderator przeniesie.Takie problemy już robicie ze szok. RE: Parę nisz... - kalutor - 26-04-2013 14:54 (25-04-2013 20:11)surfer0700 napisał(a): Jednakże jestem za tym, że nadaje się to bardziej do działu "SPRZEDAM", niż do działu Dyskusja o Uploadzie. Podobne tematy także tam trafiały, więc uważam że miejsce tego również jest w tamtym dziale. Proponuję żeby Szanowny tutor zapoznał się z definicją określenia "sprzedaż". Bo rozumiem, że definicję burdelu już poznał... RE: Parę nisz... - Tiger04 - 26-04-2013 21:50 Jak już mówimy o definicjach to autor niech się zapozna z definicją słowa "nisza" . Pliki przez niego podane są wypalone na 10-tą stronę wśród nich może znalazły by się 2-3 pliki na których parę $$ by się zarobiło. Na reszcie nawet dobry blog nie pomoże ![]() Parę nisz... - surfer0700 - 26-06-2013 18:19 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |