Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . (/Temat-Nabijanie-tysiace-wyswietlen-na-blogu-za-pomoca-chinskiego-programu-67984)

Strony: 1 2 3

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - roniartur - 18-04-2013 21:08

Nie, ja tylko sprawdziłem jak cwane są Chińczyki. Smile

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - makingmoney - 18-04-2013 22:15

...

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - matimus - 19-04-2013 15:34

Nie dodaliście że to wirus i po odinstalowaniu trzeba i tak wszystkie pliki usunąć jego bo i tak będzie się włączał przy starci systemu...Nie polecam kiedyś miałem styczność ...

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - minister1234 - 20-04-2013 22:31

Boshe. Sztuczny ruch daje sie na nisze np. twojastrona.com/nisza/ . Dzięki czemu twoja nisza jest wyżej w google :|Exclamation

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - Wolfik - 30-04-2013 19:39

Albo do takiegoś czegoś ;p
http://zarabiam.com/Temat-CPM-1-4-dolara-dziennie-bez-wysilku-CPMwebsite-68529

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - startchips - 30-04-2013 19:45

Wystarczy pomyśleć, aby wiedzieć do czego go wykorzystać Smile

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - miniek9090 - 30-04-2013 20:32

A wiec tak . Program ni jak sie ma do pozycjonowania .
To ze wpuscisz ruch na podstrone to nie zwiekszy Twojej pozycji. Nie wiem czy wiecie ale np. Na blogspocie zrodlo wejscia jest podane i jedyne co mozecie dostac to filtra od google. Program moze posluzyc do promowania ptp choc nie wiem czy bana za takie poczynania nie wyrwiecieWink

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - Admin - 22-07-2013 07:45

(20-04-2013 22:31)minister1234 napisał(a):  Boshe. Sztuczny ruch daje sie na nisze np. twojastrona.com/nisza/ . Dzięki czemu twoja nisza jest wyżej w google :|Exclamation

totalna bzdura.

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - roniartur - 22-07-2013 08:15

Admin, ale odkopałeś Big Grin
Nie polecam programu, zwalnia internet. (przynajmniej u mnie) Od razu go odinstalowałem, nic nie dają takie wyświetlenia...

RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - MrGabor - 29-12-2013 20:35

Wybaczcie za odkop,ale : to cholerstwo mi się zagnieździło w komputerze.
Usunąłem rzekomy plik.
Jak usunąć resztę tego g*wna ? Big Grin