![]() |
Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . (/Temat-Nabijanie-tysiace-wyswietlen-na-blogu-za-pomoca-chinskiego-programu-67984) |
RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - roniartur - 18-04-2013 21:08 Nie, ja tylko sprawdziłem jak cwane są Chińczyki. ![]() RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - makingmoney - 18-04-2013 22:15 ... RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - matimus - 19-04-2013 15:34 Nie dodaliście że to wirus i po odinstalowaniu trzeba i tak wszystkie pliki usunąć jego bo i tak będzie się włączał przy starci systemu...Nie polecam kiedyś miałem styczność ... RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - minister1234 - 20-04-2013 22:31 Boshe. Sztuczny ruch daje sie na nisze np. twojastrona.com/nisza/ . Dzięki czemu twoja nisza jest wyżej w google :| ![]() RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - Wolfik - 30-04-2013 19:39 Albo do takiegoś czegoś ;p http://zarabiam.com/Temat-CPM-1-4-dolara-dziennie-bez-wysilku-CPMwebsite-68529 RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - startchips - 30-04-2013 19:45 Wystarczy pomyśleć, aby wiedzieć do czego go wykorzystać ![]() RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - miniek9090 - 30-04-2013 20:32 A wiec tak . Program ni jak sie ma do pozycjonowania . To ze wpuscisz ruch na podstrone to nie zwiekszy Twojej pozycji. Nie wiem czy wiecie ale np. Na blogspocie zrodlo wejscia jest podane i jedyne co mozecie dostac to filtra od google. Program moze posluzyc do promowania ptp choc nie wiem czy bana za takie poczynania nie wyrwiecie ![]() RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - Admin - 22-07-2013 07:45 (20-04-2013 22:31)minister1234 napisał(a): Boshe. Sztuczny ruch daje sie na nisze np. twojastrona.com/nisza/ . Dzięki czemu twoja nisza jest wyżej w google :| totalna bzdura. RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - roniartur - 22-07-2013 08:15 Admin, ale odkopałeś ![]() Nie polecam programu, zwalnia internet. (przynajmniej u mnie) Od razu go odinstalowałem, nic nie dają takie wyświetlenia... RE: Nabijanie tysiące wyświetleń na blogu za pomocą chińskiego programu . - MrGabor - 29-12-2013 20:35 Wybaczcie za odkop,ale : to cholerstwo mi się zagnieździło w komputerze. Usunąłem rzekomy plik. Jak usunąć resztę tego g*wna ? ![]() |