![]() |
Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! (/Temat-Kupiles-cos-w-SHOP-PATRZ-TU-6788) |
RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - BartuS - 11-05-2010 06:19 Heh, oddali mi 290PTZ. A więc, piszcie, jak chcecie spowrotem PTZ. RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - Admin - 11-05-2010 06:29 (08-05-2010 09:01)Magnus napisał(a): Nie no raczej do Polski nie wysyłają zresztą sam się przekonam Nie powinni oddawac ptz i też tego nie zrobią - wyrażnie napisali że nigdy nie anulują zamówień i zostanie ono wysłane (pierwszy post). Co to oznacza? że jedyne co mozesz dostać bana lub wyzerowane punkty a nie zwrot ptz - lockerz od dawno mówiło że trzeba liczyć się z konsekwencjami jeśli paczka nie zostanie odebrana. RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - Paviano - 11-05-2010 06:47 Zamówienia są anulowane kiedy ktoś oszukiwał ;p A poza tym wyraźnie napisali, że jest to sklep dla U.S. więc czemu mieliby marnować czas na zwracanie Wam PTZ? RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - matid20 - 11-05-2010 14:33 A czy zaproszenie na restock macie aktualne? Bo na tym restocku nie będzie wyboru kraju, także lepiej nie wbijać ![]() RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - reedo - 11-05-2010 16:28 Odpowiedz na moj mail, mysle, ze nie od bota. Cytat:Hi. Unfortunately, we are not as of yet able to offer SHOP for our Cytat:Czesc. Niestety, nie mozemy jeszcze udostepnic SHOPu naszym uzytkownikom z zagranicy. Robimy tak, poniewaz caly czas pracujemy nad zminimalizowaniem wszelkich podatkow i oplat nakladanych na paczki uzytkownikow zagranicznych. Otrzymania przesylki, a wraz z nia ogromnego rachunku nie jest tym typem doswiadczen, ktore chcemy oferowac naszym uzytkownikom. RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - Royside - 11-05-2010 16:43 Troszkę nie rozumiem głupoty niektórych ludzi , wyraźnie pisali że Sklep jest narazie tylko dla USA a większośc z Was zamawia z myślą że może się uda , straciliście punkty , oni nie będą płacic za Wasze błędy. RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - BartuS - 11-05-2010 17:41 Moja rozmowa z supportem lockerz: Cytat:Hi! Odpowiedź od Clarisse McClellan: Cytat:Hey, Moja odp: Cytat:Hi ! Odpowiedź od Zelda Zonk: Cytat:Thank you for your support of Lockerz. Unfortunately, we are not as of yet able Moja Odp: Cytat:Hi! Odpowiedź od Zelda Zonk: Cytat:Hi Bartek, I potem moja Odpowiedź: Cytat:Hi ! I na tym się skończyło, potem anulacja zakupu, i oddanie PTZ. (Sorki, że tyle tekstu, ale chciałem to dokładnie opisać (jbc. to translatorem pisałem do nich więc... ![]() RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - picio - 12-05-2010 06:21 To trochę nie fer że jest to głupie Cło i to że nie można zamawiać tylko USa RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - kamilklw - 12-05-2010 08:27 no to nie używaj translatora bo takie durnoty ci wytłumaczył jak np i'm from polish, niezły ubaw musieli mieć czytając coś w stylu "kali jeść kali pić" RE: Kupileś coś w SHOP ? PATRZ TU !!! - Z - List - 12-05-2010 13:46 Mi wczoraj oddali 1000 PTZ i mam 1500 PTZ |