słyszałem że profitclicking po mału siada czy to,O prawda? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322) +---- Wątek: słyszałem że profitclicking po mału siada czy to,O prawda? (/Temat-slyszalem-ze-profitclicking-po-malu-siada-czy-to-O-prawda-67762) Strony: 1 2 |
RE: słyszałem że profitclicking po mału siada czy to,O prawda? - xman - 14-05-2013 18:53 Pozostawiając złośliwości na bok powiem Ci Pawle, że czytałem o JBP zanim w to wszedłem. Widziałem, że ludzie czekają jakiś miesiąc na wypłatę. A ja czekam na wypłatę jakieś 4,5 miesiąca. Pewnie nie odzyskam juz tej kasy. I dlatego napisałem swój post, zeby inni mają świadomosć tego, że jak coś teraz wpłacą do PC to już tego nie odzyskają. Mam prawo napisać kolejny post w tej sprawie, żeby inni widzieli, że dużo jest osób pokrzywdzonych. Więc nie wiem po co się do mnie przyczepiłeś??? No ale ludzie są różni. Niespodobało mi się to, że się przyczepiłeś więc w poprzednim komentarzu nie szczędziłem Ci przykrości. Pozdrawiam xman (10-05-2013 08:15)duzypawel napisał(a): 1. nie jestem Twoim kochanym Pawełkiem - pomyliłeś/aś mnie z jakimś innym swym kompanem-narkomanem RE: słyszałem że profitclicking po mału siada czy to,O prawda? - duzypawel - 15-05-2013 07:31 Nie przyczepiłem się po prostu stwierdziłem, że niepotrzebnie płaczesz, że oszuści i złodzieje nie wypłacają Ci kasy. Trzeba mieć świadomość tego, że prędzej czy później każdy hyip tak kończy a wiedząc o tym, że program, który ma w regulaminie zapis, że dokonuje płatności w 48 h wypłaca w miesiąc nie powinieneś był w niego wchodzić. Ot i cała historia. RE: słyszałem że profitclicking po mału siada czy to,O prawda? - paolo10 - 15-05-2013 18:41 Yyyy pomału? Ten syf prawie od początku istnienia był niewypłacalny. Zarabiać to się zarabiało ale na JBP, po tej "przemianie" w PC nic dobrego tego wynalazku już nie spotkało. |