Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Turniej Haxball - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Turniej Haxball (/Temat-Turniej-Haxball-67461)

Strony: 1 2 3 4

RE: Turniej Haxball - szczygielek - 07-04-2013 22:27

moja propozycja to żeby sie każdy sam doprał w pary Smile czemu mam grać z kimś kogo nie znam? jeden zawali nie będzie go na meczu to pretensje, a jak sie znamy jest git Wink

RE: Turniej Haxball - separacja - 07-04-2013 22:29

Przecież jeżeli pary będą losowane to ktoś niezaufany może opuścić turniej po 1 meczu lub nawet wcześnie i co wtedy? Sam mam grać czy od razu oddać w/o? 1v1 albo 2v2 własne pary.

RE: Turniej Haxball - szczygielek - 07-04-2013 22:33

właśnie o tym mówiłem Smile (y) popieram kolegę Wink

RE: Turniej Haxball - olaf1012 - 08-04-2013 00:47

Ja np. nie znam nikogo kto gra w haxball i co mam zrobić w takim razie? Głupi pomysł, to ma być gra z ludźmi na forum a nie z przyjaciółmi z podwórka prawda?

RE: Turniej Haxball - Mksuzi - 08-04-2013 03:32

Właśnie dlatego zaproponowałem to co zaproponowałem.

Aby do gry nie dopuścić nikogo spoza sfery forumowej, wytycznymi do gry byłoby konto forumowe użytkownika , które ma minimum 100 postów albo ileś tam godzin spędzonych na forum.

Wiem, że wy to chytrzy na nagrody jesteście, ale dla niektórych ludzi liczy się po prostu dobra zabawa Lol

RE: Turniej Haxball - Krissu - 08-04-2013 05:53

Pikula, gram z Tobą.

RE: Turniej Haxball - Oliwa98 - 08-04-2013 08:30

Boisko klasyczne?
Ile minut/ bramek?

RE: Turniej Haxball - sebens - 08-04-2013 16:25

Chyba trzeba zacząć trenować, bo grałem w to baardzo dawno Wink

RE: Turniej Haxball - Pablo1878 - 08-04-2013 16:42

Można zmienić grę na http://www.ball2d.com - gra jest nowa więc raczej rywalizacja będzie wyrównana ale to tylko moja propozycja. Smile

Oczywiście jeżeli moja propozycja nie zostanie rozpatrzona to wezmę udział tak czy siak. Smile Dawno się nie grało..

RE: Turniej Haxball - Magnus - 08-04-2013 16:43

W pierwszej kolejności będzie turniej 1vs1. Data jeszcze nie jest ustalona. Ale prawdopodobnie do połowy tego miesiąca pojawi się temat.