![]() |
Anime - Dyskusja ogólna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Filmy i Kino (/Forum-Filmy-i-Kino-123) +---- Wątek: Anime - Dyskusja ogólna (/Temat-Anime-Dyskusja-ogolna-67146) |
RE: Anime - Dyskusja ogólna - ksomix - 31-03-2013 19:08 A no lubie ;P i właśnie Mirai Nikki dużo osób mi polecało, może niedługo się wezme za to anime ![]() RE: Anime - Dyskusja ogólna - vankosiara - 31-03-2013 19:17 3. Wczoraj tylko 3 odc obejrzałem ;] Dzisiaj dobije może do 10 odc. Ogółem codziennie oglądam po 2-4 odcinki w łóżku na psp ;] RE: Anime - Dyskusja ogólna - vankosiara - 11-04-2013 14:48 3 dni temu skończyłem SAO i szczerze bardzo je polecam. Anime można podzielić na dwie części ; mocna, zaje*sta oraz na średnią. Obejrzycie, sami się dowiecie ;] Oglądam Mirai Nikki, jestem już na 9 odc. Oppening i ending walą na głowę ![]() Fabuła? Na razie nie znam tylu słów by dobrze to opisać.. Polecam dla fanów Higurashi no Naku Koro ni. Sądzę, że fani Psycho-Pass też będą zadowoleni ![]() RE: Anime - Dyskusja ogólna - ciekma - 11-04-2013 15:13 Ja jestem już na końcówce Beelzebuba. Nie wiem czy można go zakwalifikować jako rasowego tasiemca gdyż posiada 60 odcinków co w przeciwieństwie do wielu innych anime jest to niewiele ![]() Po opisie zaciekawiło mnie SAO mam zamiar zabrać się za to właśnie po skończeniu obecnego Beelzebuba ![]() RE: Anime - Dyskusja ogólna - HinaruPl - 11-04-2013 16:28 Hmm;D Anime oglądam jakos od 1 roku;D O to moja lista ;D http://myanimelist.net/animelist/HinaruS Jakoś 60 tytułów ;D Moim ulubionym Anime Jest Fairy Tail. Polecam Bardzo szkoda że zakończyli lecz Manga też swietna. ostatnio zacząłem oglądać Hun ter x Hunter 2011 anime poprostu wymiata także bardzo polecam. Co do SAO to masz race , w pierwsze grze po prostu jest zajebioza totale lecz ta druga gra troszku mnie nudziła. Co powiecie o Death Note bo mnie to anime zachwyciło. Jest świetne. Oglądałem Mirai Nikki anie zdrowo pokręcone ;D Yunojest po prostu świetna ![]() Dobra nie będe się rozpisywałjeszcze może dopisze , żemoje ulubione ecchito : Higschool DxD< czekam z niecierpliwością na 2 sezon oraz oczywiście KissXSis. RE: Anime - Dyskusja ogólna - vankosiara - 11-04-2013 17:14 @up Ja oglądałem tylko 2 ecchi ;D Highschool of The Dead oraz Elfen Lied (zmysłowe ecchi ![]() Mam w planach obejrzeć Higschool DxD jeżeli chodzi o ecchi. A resztę anime w planach to : Hyouka, Nodame Continable (mam nadzieje, że będzie jeszcze lepsze niż Clannad :3), Persona 4, Darker Than Black, Gantz, H2O: Footprints in the San, True Tears i Macros Frontier, Higurashi no Naku Koro ni Kaku (w maju premiera) ![]() Co do Death Note to było moje pierwsze anime, które oglądałem ze świadomością, że jest to anime a nie jakaś "chińska bajka". A tak parę lat temu obejrzałem Shaman King i trochę Naruto (bodajże do 30-40odc). Wracając do tematu DN było świetne. Szczerze mówiąc to nie obejrzałem je całe ;D Nie obejrzałem ostatnich 3odcinków, bo nie było wersji HD jak je ściągałem (a ja ku**a musze mieć HD ![]() ![]() Częste zwroty akcji, szybkie (chociaż bardzo dobrze przemyślane przez Light'a) decyzje oraz dynamika anime to są jedne z zalet. Moce paranormalne, Shinigami (fani Bleacha wiedzą o co chodzi ![]() ![]() RE: Anime - Dyskusja ogólna - Dennisek78 - 11-04-2013 17:39 Co do anime to oglądam naruto all odcinki w tym shippuden itp. Potem Baka To Test to .... I to chyba wszystko ![]() RE: Anime - Dyskusja ogólna - ksomix - 11-04-2013 17:43 Oglądałem Highschool DxD i szczerze jest godne polecenia ![]() Jeśli chodzi o DN to jest to najlepsze anime (według mnie) ze wszystkich. ![]() Jeśli ktoś lubi anime typowo detektywistyczne i nastawione na rozkmine to polecam Death Note'a!! RE: Anime - Dyskusja ogólna - ciekma - 11-04-2013 18:01 Oj tak zgadzam się z Wami DN Kicks Ass! vankosiara oczywiście że DN jest w HD ![]() 1201 pozycji anime wszystkie w HD do oglądnięcia na stronie za darmo ![]() ![]() ![]() RE: Anime - Dyskusja ogólna - vankosiara - 11-04-2013 19:35 @Ciekma Wiem, że już jest ale jak ja oglądałem to nie było a teraz nie chcę mi się od nowa oglądać całości (bo musiałbym zacząć od 1szego odc by ogarnąć wszystko) Zasłoń posta od : "Ja dosłownie" do "bardziej niż" bo to spoiler ![]() Ja oglądam na telefonie, wchodzę na shindena przez wifi. Mam xperie P to 540x960px na 4" ekranie wybornie wygląda ![]() |