![]() |
Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym (/Temat-Polityka-plikow-cookies-Zmiany-w-Prawie-Telekomunikacyjnym-66475) |
Odp: RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - miniek9090 - 22-03-2013 23:55 (22-03-2013 17:16)Mksuzi napisał(a): A się właśnie zastanawiałem co tak wszystkie kwejki nie kwejki proszą mnie o akceptację cookies. chyba ciasteczkowy wirus ![]() mobile phone-brak polskich znakow RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - Stworkowaty - 23-03-2013 00:53 <script src="http://politykacookies.pl/politykacookies.pl.js"></script> <script type="text/javascript"> cookiesPolicy(); </script> Proszę... Skrypt na te całe Cookie... Wklejamy poniższy kod przed znacznikiem </body>: 300 post /// Liczę na + ! XD RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - swobi - 23-03-2013 10:39 wielkie dzięki fajnie działa, plusik leci ![]() RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - Pawel Szamotulski - 23-03-2013 19:11 Plusik ![]() Tylko mam takie pytanko. Jak usunąć ten napis? Powyższy skrypt został pobrany z PolitykaCookies.pl. Jest plik http://politykacookies.pl/politykacookies.pl.js i go bym mógł wstawić na serwer tylko nez tego napisu. Ktoś może zedytuje to każdemu się przyda. Odp: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - miniek9090 - 23-03-2013 19:16 to otworz .np notatnik i wykasuj ten tekst z tagami ![]() mobile phone-brak polskich znakow RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - Pawel Szamotulski - 25-03-2013 17:22 Lipa. Nie umiem... Jedyne co mi się udało to zrobić tekst w kolorze tła ![]() RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - miniek9090 - 25-03-2013 17:24 (25-03-2013 17:22)Pawel Szamotulski napisał(a): Lipa. Nie umiem... Jedyne co mi się udało to zrobić tekst w kolorze tła nie da się ![]() prosty sposób to stworzenie slideup i slidedown w jquery i wrzucenie tam napisu z obrazkiem ![]() @edit przykład ![]() <!DOCTYPE html> <html> <head> <style> div { RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - mclain - 25-03-2013 21:51 I tak krok po kroku będą nas dominowali. Dzisiaj cookie, jutro obowiązek rejestracji stron, po jutrze wniosek o możliwość założenia strony :/ RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - Pawel Szamotulski - 29-03-2013 13:34 Drugie ACTA.. Internet powinien rządzić się swoimi prawami. Tylko ciekawe na jakiej podstawie moja strona ma być na polskim prawie? Skąd wiedzą, że nie zrobiłem strony dla anglików po polsku? RE: Polityka plików cookies - Zmiany w Prawie Telekomunikacyjnym - miniek9090 - 29-03-2013 13:45 (29-03-2013 13:34)Pawel Szamotulski napisał(a): Drugie ACTA.. Internet powinien rządzić się swoimi prawami. Tylko ciekawe na jakiej podstawie moja strona ma być na polskim prawie? Skąd wiedzą, że nie zrobiłem strony dla anglików po polsku? bo masz ją na polskim hostingu? |