![]() |
Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? (/Temat-Ile-czasu-poswiecacie-na-zarabianie-w-sieci-66326) |
RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - Mikix - 16-03-2013 19:28 Ja przez pierwsze kilka miesięcy gdy się wszystkiego po kolei uczyłem to siedziałem po 2-6h dziennie. Zarabiam na PPA, FireCash.org - Polecam ![]() Total money paidout $666.08 Jak zrobisz co masz do zrobienia to teoretycznie przez nastepny miesiąc nic nie musisz robić a kasa będzie lecieć. RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - dawid327 - 17-03-2013 00:14 Ciekawe czy jest ktoś u nas na forum kto wypracował sobie już na tyle wysoki pasywny dochód , że teraz tylko siedzi i zbija bąki zarabiając dobrą kaskę.Dla mnie dobra kasa to będzie 300-500$ miesięcznie (obecnie to jest mój cel ![]() RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - olaf1012 - 19-03-2013 22:20 Ja siedzę dość krótko ![]() RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - delijek - 20-03-2013 21:19 Ja od 10 dni przeznaczam po 15 minut i mam już nazbieranych 300 pkt, a np. za 1000 jest doładowanie telefonu ![]() ![]() ![]() RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - RockShox - 21-03-2013 00:53 (19-03-2013 22:20)olaf1012 napisał(a): Ja siedzę dość krótko Nie kompromituj się ![]() RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - delijek - 21-03-2013 12:18 zawsze coś a Ty ile wyciągasz?? RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - RockShox - 22-03-2013 00:52 300-400 zł z PPD/PPS .. , i zajmuje mniej czasu RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - Kileros - 28-03-2013 20:05 Kiedyś, jak jeszcze uploadowałem pliki (PPD), były takie serwisy jak: Filesonic, Fileserve, Wupload, videobb, videozer itp. to w sezonie letnim (czerwiec-lipiec-sierpień), 1100-1400 zł miesięcznie. Natomiast cała reszta miesięcy to od 1400 do 2100 zł miesięcznie na samym uploadowaniu plików. I to tylko na polskie fora! Bez żadnych multikont itp. Czas? Różnie, naprawdę różnie. 4-8h dziennie - zazwyczaj 6 dni w tygodniu, jeden dzień przerwy. Oczywiście rozłożone na cały dzień, więc to nie tak do końca. Ale naprawdę było warto, efekty z każdym miesiącem rosły. Nawet przerosły moje oczekiwania. Szkoda, że tak to wszystko się potoczyło... Teraz pewnie też da się koło 1500~ zł miesięcznie z tego wyciągać. Może nie ma takich serwisów, ale jest większe przebicie, bo nie uploaduje już tyle osób. RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - 0d0aaiie - 28-03-2013 20:36 Ja poswiecam codziennie pare h. Ten proces trwa przez tydzien moze troche dluzej, mozna powiedziec ze jak zrobie cos do stopnia wystarczajacego zeby cos zarobic to za pare dni i tak to zmienie badz ulepsze (w tym wypadku ulepszylem). Jednak nie sadze ze to czas stracony, co z tego ze inni robia w pare h i lepiej to co ja zrobilem w pare dni. Czlowiek sie uczy na bledach i probach albo sie w ogole nie uczy. RE: Ile czasu poświęcacie na "zarabianie w sieci? - kleomenes - 28-03-2013 20:54 Jako, że zajmuje się głównie inwestycjami, to na jako takie zarabianie poświęcam tyle czasu ile zajmuje analiza i wpłata odpowiedniej ilości $ na dane konto, czasem wiąże się to z zakupem $ na różne procesory. O ile wpłata lub wymiana środków zajmuje niewiele czasu to analiza zabiera go dość dużo. Do tego staram się śledzić różne fora zajmujące się szeroko pojętym zarabianiem online ![]() ![]() |