Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sposób na zarabianie ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sposób na zarabianie ! (/Temat-Sposob-na-zarabianie-66282)

Strony: 1 2

RE: Sposób na zarabianie ! - yazir - 17-03-2013 17:21

Trochę spóźniam się z recenzją ponieważ byłem zajęty ostatnie dni ale do rzeczy Smile

Dostałem poprawioną wersję, co prawda dalej jest ona bardzo ogólna, ale przynajmniej estetycznie jest lepiej.
Po pierwsze wielkiej innowacji to tutaj nie ma. Zapotrzebowanie jest, ale angielski (lub inny popularny język obcy) jest niezbędny, autor lekko koloryzuje to że osoba słabiej radząca sobie z językami obcymi też da sobie radę. Jeśli korzystasz z translatora do tłumaczenia sobie tekstów z j.ang na pl to wg mnie możesz darować sobie ten "poradnik". NIEZBĘDNE jest stosunkowo swobodne posługiwanie się językiem angielskim. Dlaczego "poradnik"? Trudno nazwać poradnikiem pół strony zachwycania się metodą, 4 serwisy w tym 2 sprawdzone przez autora i 3 porady (które są tak oczywiste, że można by ich nie zamieszczać). 50zł za tyle informacji to wg mnie o wiele za dużo. Na plus możemy zaliczyć to że autor przynajmniej w teorii oferuje wsparcie.

Dodatkowo miło było by gdyby autor zamieścił potwierdzenie swoich zarobków. Bo poradnik w takiej formie można by zamieścić czytając pobieżnie informacje o jakimś serwisie i obiecać "miljony".

Raczej nie polecam, chociaż jak ktoś ma za dużo gotówki i jest gotowy zapłacić za 4 linki 50pln to proszę bardzo Smile

Sposób na zarabianie ! - surfer0700 - 26-06-2013 18:12

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.