Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com (/Temat-iPad-Nie-dziala-normalny-styl-zarabiam-com-66268)

Strony: 1 2

RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Admin - 10-11-2013 13:54

(10-11-2013 13:34)damianus627 napisał(a):  @[Admin] u mnie dość często nie działa ten przycisk za pierwszym razem, lecz dopiero po kilku naciśnięciach.

tam są dwa przyciski, jeden z nich działa zawsze (nie jestem pewny czy ten po lewej czy prawej). Jeden jest bodajże pod androida drugi pod pc, bo wiem że jakaś różnica była dlatego wprowadziłem dwa.

RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - damianus627 - 10-11-2013 16:52

Ja na obu przyciskam mam tak samo.
Zobaczę na innych przeglądarkach na telefonie.

RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Admin - 10-11-2013 19:32

(10-11-2013 16:52)damianus627 napisał(a):  Ja na obu przyciskam mam tak samo.
Zobaczę na innych przeglądarkach na telefonie.

co znaczy "tak samo"?

RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - damianus627 - 10-11-2013 19:50

Teraz sprawdziłem dokładnie i wygląda to tak, iż zmiana wersji następuje na zmianę każdym z tych przycisków. Raz uda mi się zmienić guzikiem "Zmień wersje", a raz "Full wersja".
Także nie wiem czy to coś u mnie w telefonie, czy może tak ma być.

RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Admin - 10-11-2013 21:17

chyba tak ma być Big Grin po prostu jeden przycisk działa na pc a drugi na androidzie, dlatego są dwa