Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Filmy problem ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Filmy problem ? (/Temat-Rozwiazane-Filmy-problem-6624)

Strony: 1 2

RE: Filmy problem ? - SupeRLokeR - 05-05-2010 18:09

No napewno Wink
Ale nie opłaca sie 6
Ja mam 2 i smiga

RE: Filmy problem ? - Davidii - 05-05-2010 18:56

i ile musisz czekac tego czarnego ekranu byzobaczyc film co??
SupeRLoker ??

RE: Filmy problem ? - emaema - 05-05-2010 19:10

szybkość nie zależny od twojego internetu (po cześć) głównie zależy od tego jaki upload ma serwer na którym znajdują się filmiki. ja mam ten sam problem ze ląduje mi się 1min i dopiero widzę filmik, a mam przecież internet 30MB/s

RE: Filmy problem ? - Tidus - 05-05-2010 20:02

:Trudno trzeba i tak .. Lockerz sie nie zawali 1 minute wiecej czekac to nie az tak duzo chociaz troche .. Tongue Takie życie

RE: Filmy problem ? - Davidii - 05-05-2010 20:20

yhy to mozna zamknac temat all juz wiem

[Rozwiązane][Rozwiązane]Filmy problem ? - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.