![]() |
Zarabianie na grach MMO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na grach MMO (/Temat-Zarabianie-na-grach-MMO-66178) |
RE: Zarabianie na grach MMO - gelmen - 12-03-2013 12:15 Dzięki za link ![]() A powiedz mi, przed wypłatą admin mi pisał jeszcze, że wszystkie rejestracje przechodzą jeszcze jeden przegląd. Czy raczej mam się o to martwić, skoro dotychczas akceptują wszystkie moje rejestracje ? Odp: Zarabianie na grach MMO - miniek9090 - 12-03-2013 12:22 wstepnie akceptuja , ale potem przechodza generalna weryfikacje czyli siec sprawdza leady pod wzgledem : -proxy , rozne ip -czy email jest normalny a nie 10 minutowy -sprawdzaja pewnie odstep czasowy od twoich rejestracji mobile phone-brak polskich znakow RE: Zarabianie na grach MMO - gelmen - 12-03-2013 12:27 Czyli generalnie nie mam się o co martwić. Przy dobrej stronie naprawdę idzie tam wyskubać grosza. Odp: Zarabianie na grach MMO - miniek9090 - 12-03-2013 12:41 nie masz na str zadnych tresci zachecajacych do robienia rejestracji etc? jezeli tak to to wywal jak najszybciej .. zaden z nich nie zezwala na na ruch motywowany mobile phone-brak polskich znakow RE: Zarabianie na grach MMO - gelmen - 12-03-2013 12:50 Nie nie mam reklamy na żadnej z takich stron. Reklamy mam umieszczone na stronce do PPA. Dodatkowo zawsze wpadnie jakiś grosz czy za pobranie, czy rejestracje. Pisałem już z adminem, czy może jakoś się dogadamy co do motywowania ... Niestety nic z tego. RE: Zarabianie na grach MMO - miniek9090 - 12-03-2013 13:03 a czy Ty byś chciał dostać rejestracje za które ktoś komuś płaci tzn zrobi rejestracje i wyjdzie z gry ? jak ktoś kogoś nie motywuje to prawdopodobnie niektórzy w niej zostaną ![]() Pewnie nie chcesz dać linku do bloga ![]() RE: Zarabianie na grach MMO - gelmen - 12-03-2013 13:09 No dobra, a jeśli realni ludzie, nie motywowani będą wchodzić, zarejestrują się, i wyjdą. Czy to się odbije moim kosztem i przy '' oficjalnym '' sprawdzaniu przed wypłatą anulują mi te rejestracje ? Co do bloga, pomyślę. ![]() RE: Zarabianie na grach MMO - venzer - 12-03-2013 13:21 Jeżeli to będą naprawdę realni ludzie (inne IP itd) to zliczą normalnie wiadomo że 100% ludzi którzy się zarejestrują i wejdą do gry nie zostaną graczami na kilka lat. Autorzy się z tym liczą. RE: Zarabianie na grach MMO - miniek9090 - 12-03-2013 13:24 (12-03-2013 13:09)gelmen napisał(a): No dobra, a jeśli realni ludzie, nie motywowani będą wchodzić, zarejestrują się, i wyjdą. nie odbije ![]() oby byli realni , zawsze też mogą wrócić ![]() RE: Zarabianie na grach MMO - gelmen - 12-03-2013 13:49 Nisze na moim blogu są nic nie warte. ![]() Zobaczymy jak dobije do minimum i się okaże ile zaakceptują. Miejmy nadzieję, że 100%, jeśli tak się stanie, to będzie git. |