Jak założyć fanpage na facebook'u? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak założyć fanpage na facebook'u? (/Temat-Jak-zalozyc-fanpage-na-facebook-u-66149) Strony: 1 2 |
RE: Jak założyć fanpage na facebook'u? - thomasward - 11-03-2013 14:57 Ja chętnie nawiążę współpracę w tej dziedzinie. RE: Jak założyć fanpage na facebook'u? - Kazio_Odlotowy - 11-03-2013 14:58 Odezwij się na gg:17713660 RE: Jak założyć fanpage na facebook'u? - Kazio_Odlotowy - 17-03-2013 19:12 To znowu ja. Założyłem już swój fanpage (tematyka - piłka nożna), mam 82 polubień, jednak większość to polubienia kupione za pkt w jednym z serwisów oferujących takie usługi. Zaprzestałem jednak tej praktyki, bo zrozumiałem, że do zarabiania potrzebuję prawdziwych, aktywnych użytkowników. Jednak trudno jest rozkręcić w krótkim czasie fanpage. Poszukuję rad na temat zdobywania coraz większej ilości polubień (nie korzystając z reklamowania swojego fanpage). Z góry dziękuję za wszelkie rady i pozdrawiam. RE: Jak założyć fanpage na facebook'u? - JuroNH - 19-03-2013 18:19 (17-03-2013 19:12)Kazio_Odlotowy napisał(a): To znowu ja. Założyłem już swój fanpage (tematyka - piłka nożna), mam 82 polubień, jednak większość to polubienia kupione za pkt w jednym z serwisów oferujących takie usługi. Zaprzestałem jednak tej praktyki, bo zrozumiałem, że do zarabiania potrzebuję prawdziwych, aktywnych użytkowników. Jednak trudno jest rozkręcić w krótkim czasie fanpage. Poszukuję rad na temat zdobywania coraz większej ilości polubień (nie korzystając z reklamowania swojego fanpage). Z góry dziękuję za wszelkie rady i pozdrawiam. mozesz podac mi na pw link do tego fp , jestem piłkarzem wiec bym mogl znalesc cos dla siebie |