Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange (/Temat-Sposob-na-darmowy-i-nielimitowany-internet-w-Orange-66144) |
RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Driver494 - 11-03-2013 18:54 (11-03-2013 07:00)Babcia_Irenka napisał(a): michał: Kupując doładowanie do Orange Free dostajesz już pakiet który znika po 30 dniach od doładowania za 25 zł. Na każde doładowanie jest tylko jeden raz na korzystanie z tego nielimitowanego internetu, a nic ci nie zabiera. Jest luka w tym systemie, którą znalazłem Czyli, że doładowując za 5zł każdorazowo mogę użyć tego sposobu i będzie to działać 30 dni tak? RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 11-03-2013 21:34 Nie to był tylko przykład to działa tak: Kupujesz doładowanie np. 25 zł. W pakiecie dostajesz do wykorzystania ileś tam mb darmowego netu przez 30 dni. I znalazłem lukę jak można za każdym doładowaniem skorzystać z nielimitowanego internetu, ale tylko raz ;] RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 18-03-2013 15:36 Odświeżam RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - misiaczek25 - 18-03-2013 22:02 No to napisz tu jak to działa bo jeszcze troszkę i każdy będzie wiedział :-) RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Dennisek78 - 19-03-2013 09:33 Babcia Irenka czyli chodzi oto ze masz sposób na internet bez transferu danych ? RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 21-03-2013 07:51 Masz nielimitowany jednorazowy (na każde doładowanie) internet w telefonie orange. RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - xJAmaTOx - 21-03-2013 08:49 Powiedz dokładnie jak to działa a nie mydl oczu tekstem "Jednorazowy nielimitowany internet" Kupuje pakiet 30dniowy o limicie danych 500mb za 15zł. Chodzi o to że nie ma limitu danych? Mogę przez te 30 dni pobierać ile chcę?? A potem z nowu? Nie wiem co chcesz powiedzieć po przez 'jednorazowy' RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - xJAmaTOx - 21-03-2013 21:14 Odświeżam moje pytanie ^ RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - CMRR - 21-03-2013 21:20 @xJAmaTOx Od kiedy można odświeżać swoje pytanie? Nie minęło nawet 24h... RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - aero2 - 21-03-2013 22:07 Ja chyba wiem o co chodzi, jest pewnie tak samo jak kiedyś w Heyah / TakTak. Że pierwsza sesja połączenia z internetem jest bez ograniczeń po doładowaniu, każda kolejna rozlicza już normalnie. Jak już sesja połączenia internetowego nam się zakończy ta bez limitu pierwsza, bo rozłączy nam internet, to ładujemy ponownie konto i mamy znów pierwsze połączenie bez limitu, dopóki nie rozłączy nam się znów internet. |