Dostęp do strony zarobkowej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dostęp do strony zarobkowej (/Temat-Dostep-do-strony-zarobkowej-66051) Strony: 1 2 |
RE: Dostęp do strony zarobkowej - tomazzi - 08-03-2013 22:48 (08-03-2013 22:46)daniel42na napisał(a): Temat kompletnie niezrozumiały. w tych tematach to samo gg, wszystkie konta muti powinny banana zarobić jako odpowiednią nagrodę a wraca na kolejnym multi z tym samym bo a nóż trafi się jeleń którego wydyma w końcu bez mydła RE: Dostęp do strony zarobkowej - lubiezarabiac - 08-03-2013 22:52 Wydymać? Napisane że sprzedaje na allegro ,nie rozumiem po co komentują osoby które nie są zainteresowane,postów chcecie sobie nabić? wszedzie widze jak każdy po kimś "jedzie" i się wymądrza,nie zainteresowany to nie komentuj,proste. RE: Dostęp do strony zarobkowej - yazir - 08-03-2013 22:53 Chodzi o bany i multikonta, jak to wytłumaczysz? Obrażasz się o to że ktoś znalazł Twoje multikonta? Rzeczywiście Ty jesteś krystalicznie czysty. RE: Dostęp do strony zarobkowej - lubiezarabiac - 08-03-2013 22:56 Tak że dostałem je nie wiadomo za co? bynajmniej ja nie wiem ..acha może dlatego ze chciałem coś sprzedać lecz ktoś zauważył że pewnie ściemniam,miałem czekać kilka lat żeby moje konto wyglądało na prawdziwe? raczej jak ktoś zakłada tu konto to chyba zaczyna z nim od 0..wiem że takie konta wyglądają podejrzanie ale za każdym razem gdy chce coś sprzedać robię aukcje na allegro. RE: Dostęp do strony zarobkowej - tomazzi - 08-03-2013 22:57 (08-03-2013 22:52)lubiezarabiac napisał(a): Wydymać? Napisane że sprzedaje na allegro ,nie rozumiem po co komentują osoby które nie są zainteresowane,postów chcecie sobie nabić? wszedzie widze jak każdy po kimś "jedzie" i się wymądrza,nie zainteresowany to nie komentuj,proste. padłem allegro miejsce uczciwości - tak zgodzę się, miejsce masy oszustów którzy dymają bez mydła każdego jelenia którego dorwą twoje multi zgłoszone - wpadłeś przez numer gg, zgłoszenia do admina wysłane więc szczekaj póki jeszcze bana nie masz, ale to już na tych kontach koniec twojej kariery RE: Dostęp do strony zarobkowej - lubiezarabiac - 08-03-2013 22:59 Nie porównuj allegro do tej strony,tam ma się chociaż jakieś dane tu niestety brak..ciesze się ze mnie zgłosiłeś,poraz enty za to ze próbuje coś sprzedać,ja się pytam po co ta strona??! RE: Dostęp do strony zarobkowej - tomazzi - 08-03-2013 23:03 (08-03-2013 22:56)lubiezarabiac napisał(a): Tak że dostałem je nie wiadomo za co? bynajmniej ja nie wiem ..acha może dlatego ze chciałem coś sprzedać lecz ktoś zauważył że pewnie ściemniam,miałem czekać kilka lat żeby moje konto wyglądało na prawdziwe? raczej jak ktoś zakłada tu konto to chyba zaczyna z nim od 0..wiem że takie konta wyglądają podejrzanie ale za każdym razem gdy chce coś sprzedać robię aukcje na allegro. ty jesteś głupi ? czy głupiego udajesz, czy myślisz, że na tym forum sami debile ??? 1 post twojego tematu : [attachment=1628] numer gg zaznaczony tutaj 1 post z tego tematu również z podanym gg i o dziwo takie same.... ciekawe bardzo Z 2 RÓŻNYCH KONT W TEMATACH PODAWANE TO SAMO GG .... CIEKAWY ZBIEG OKOLICZNOŚCI ... [attachment=1629] RE: Dostęp do strony zarobkowej - lubiezarabiac - 08-03-2013 23:05 no i co w związku z tym? założyłem 2 konto bo tam dostałem bana za własnie to ogłoszeniee? RE: Dostęp do strony zarobkowej - yazir - 08-03-2013 23:06 Dziękuję dobranoc, dojrzej a później handluj i rób biznesy. Bany masz za durny spam... I zachowanie poniżej akceptowalnego poziomu. Ta strona jest dla osób przynajmniej względnie poważnie podchodzących do życia. I potrafiących myśleć oraz zachować się na poziomie. Koniec bezsensownego spamu Akurat na tamtym koncie nie dostałeś bana... na innym "melka" dostałeś Dostęp do strony zarobkowej - yazir - 08-03-2013 23:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |