Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]strona lockerz nie działa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]strona lockerz nie działa (/Temat-Rozwiazane-strona-lockerz-nie-dziala-6601)

Strony: 1 2 3

RE: strona lockerz nie działa - znikajacypunkt - 05-05-2010 13:59

Czekać ile? Będę męczył ich codziennie mailami aż coś w końcu zrobią.

RE: strona lockerz nie działa - Tidus - 05-05-2010 14:16

Pisz ile chcesz i tak i tak nic nie zrobią !. Wczesniej dużo osób to samo pisało i nic ! Rob co chcesz ja czekalem i nie żaluje bo akurat na 2xptz naprawili i przed restockiem Spring Fling Smile

RE: strona lockerz nie działa - omencs - 05-05-2010 15:15

Ja do nich już napisałem na maile. Lockerz mi nie działa od restocka żeby jutro odblokowali, bo jutro filmy x2 ptz.

RE: strona lockerz nie działa - szulakaluble - 05-05-2010 15:28

(05-05-2010 15:15)omencs napisał(a):  Ja do nich już napisałem na maile. Lockerz mi nie działa od restocka żeby jutro odblokowali, bo jutro filmy x2 ptz.

Nie jutro , a od jutra

RE: strona lockerz nie działa - znikajacypunkt - 05-05-2010 15:35

Omen gdyby Tobie "odblokowali" stronę to napisz w tym temacie. Na razie cisza po napisaniu maila.

RE: strona lockerz nie działa - Burned - 05-05-2010 17:10

znikajacypunkt miałem tak samo, musiałem zmienic IP i restar modemu nic nie dawał bo w routerze było zapisane IP. Przy moim routerze wszedłem na strone routerlogin.com musiałem sie zalogowac(domysle user:admin haslo:password lub 1234) daje po lewej stronie "stan routera" tam klikam "stan połączenia" następnie "zwolnij" wtedy restart modemu i "odnów" w tym okienku "stan połączenia". IP powinno się zmienic i wszystko powinno byc git.

RE: strona lockerz nie działa - omencs - 05-05-2010 21:04

ta strona routerlogin.com w ogóle mi się nie ładuje. Taki błąd wyskakuje jak chcę wejść na Lockerz: Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Nieznany błąd.

RE: strona lockerz nie działa - Magnus - 05-05-2010 21:07

Mi przekierowuje na taką :
http://kb.netgear.com/app/home

Smile

RE: strona lockerz nie działa - znikajacypunkt - 05-05-2010 21:24

Odpisali:
Hey,

Thanks for writing. We are currently having a technical issue with log in, and
our tech team is working to resolve the issue. Thanks for being patient!

Poczekam jeszcze te kilka dni, jak nic nie zrobią to pójdę do administratora sieci z prośbą o zmianę IP.

RE: strona lockerz nie działa - omencs - 05-05-2010 21:38

W tym mailu chodziło im chyba o inny błąd, podobno coś nie można było się zalogować, bo wyskakiwało że zły login