Zarabiaj na wideo ze ShareBay.net! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: Zarabiaj na wideo ze ShareBay.net! (/Temat-Zarabiaj-na-wideo-ze-ShareBay-net-65899) Strony: 1 2 |
RE: Zarabiaj na wideo ze ShareBay.net! - prololex - 15-08-2013 20:34 Witam. Dlaczego opcja video nie pokazuje "klientom" okienka z video tylko unlock link ? RE: Zarabiaj na wideo ze ShareBay.net! - Karczu - 15-08-2013 20:38 Na 100% w sposób niepoprawny wkleiłeś link do filmu Wówczas link blokuje się właśnie jako link. RE: Zarabiaj na wideo ze ShareBay.net! - prololex - 15-08-2013 20:57 Aha dzięki , bo wszystkie mi się tak robią i nie wiem ocb , automatycznie dodają się do linków . P.S Ekspresowa odpowiedź :-D RE: Zarabiaj na wideo ze ShareBay.net! - Karczu - 15-08-2013 20:58 Podeślij mi ten link na PW, postaram się powiedzieć o co chodzi PS Szybki support ważna rzecz! |