Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +----- Dział: Boty, Skrypty i Programy (/Forum-Boty-Skrypty-i-Programy-349) +----- Wątek: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! (/Temat-Facebook-AutoLiker-za-darmo-dla-Uzytkownikow-ShareBay-net-65869) Strony: 1 2 |
RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - AkaBaka - 02-01-2014 16:33 Kto to pewnie nie działa ? RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - bolo9797 - 02-01-2014 16:40 Kto to pewnie nie dziala ?? Chodzi ci o to ze nie dziala ?? Dziala w 100%. RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - AkaBaka - 02-01-2014 17:31 Sorry za błąd słowny. Pisze z telefonu na p4 i tak nie zauważyłem. Tak, chodziło mi o to czy działa Działa ? Bo darmowki testowałem i nie działało. Bolo masz to ? Testowałeś na dniach ? RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - Karczu - 02-01-2014 18:49 Ogólnie to działa, ale ponoć któryś darmowy antywirus zaczął to blokować. Także ogólnie w chwili obecnej nie polecam RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - AkaBaka - 02-01-2014 22:20 To zróbcie lepszą wersję ? RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - linoskoczek - 02-01-2014 22:55 Antywirusy są mało inteligentne, mała zmiana w kodzie i już nie ogarnie, że to to samo Ewentualnie pobawić się w kotka i myszkę i zrobić skrypt w kodzie binarnym + dodać jego translację RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - Karczu - 03-01-2014 03:07 Pewnie zrobimy jednak narazie mamy znacznie bardziej priorytetowe zadania, typu zrewolucjonizować rynek PPA i content lockingu, aniżeli zabawa z AutoLikerem RE: Facebook AutoLiker za darmo dla Użytkowników ShareBay.net! - lenrok - 30-01-2014 11:00 Świetnie |