„Niebiański Dzień Kobiet” - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: „Niebiański Dzień Kobiet” (/Temat-%E2%80%9ENiebianski-Dzien-Kobiet%E2%80%9D-65824) Strony: 1 2 |
RE: „Niebiański Dzień Kobiet” - palermos - 07-03-2013 11:13 (06-03-2013 21:37)Jayetsu napisał(a):(06-03-2013 21:14)Synkretysta napisał(a): Jayetsu, nie jest możliwe na tablecie zrobić 18 ruchów w 1 sekundę. Nie w sposób uporządkowany.Taki mały tip ode mnie dobry tablet + 2 osoby z dobrym refleksem gwarantują nagrodę. Sam jestem na liście zwycięzców i liczę że mój wynik nie potraktuje jako zrobiony za pomocą cheat engine. Owszem da radę zdobyć 1,7 miliona pkt ale TO JEST MAX. Rozpisz sobie strategie na każdą planszę, i skup się wyłącznie na czasie. Pozdrawiam i zachęcam do przemyśleń. Nie rozśmieszaj mnie Nawet gdybyś sobie pomagał jeszcze językiem nie da się zrobić tylku punktów nie mówić już o czasie 1 sek. na każdym poziomie. I uwierz mi wiem o czym piszę. RE: „Niebiański Dzień Kobiet” - Jayetsu - 07-03-2013 13:58 (07-03-2013 11:13)palermos napisał(a):(06-03-2013 21:37)Jayetsu napisał(a):(06-03-2013 21:14)Synkretysta napisał(a): Jayetsu, nie jest możliwe na tablecie zrobić 18 ruchów w 1 sekundę. Nie w sposób uporządkowany.Taki mały tip ode mnie dobry tablet + 2 osoby z dobrym refleksem gwarantują nagrodę. Sam jestem na liście zwycięzców i liczę że mój wynik nie potraktuje jako zrobiony za pomocą cheat engine. Owszem da radę zdobyć 1,7 miliona pkt ale TO JEST MAX. Rozpisz sobie strategie na każdą planszę, i skup się wyłącznie na czasie. Pozdrawiam i zachęcam do przemyśleń. Najwidoczniej gramy w dwie różne gry... RE: „Niebiański Dzień Kobiet” - Synkretysta - 07-03-2013 22:22 Jayetsu - NIE MA możliwości uczciwie zrobić 1.7 mln. To jest niemożliwe. Przy czasach 2s na każdą planszę masz około 700k, ilość ruchów minimalna (kreowane CE). Dodać do tego te pare planszy z ilością ruchów 5-8, gdzie jesteś w stanie zejsć do 1s - masz milion. Ale nie zrobisz 10-18 ruchów w 1s. Jeżeli jesteś w zwycięzcach, a masz w kontaktach Kowalko, Kozłowską, Benysek...nie ma co wmawiać że gra sie ręcznie. RE: „Niebiański Dzień Kobiet” - CMRR - 07-03-2013 22:38 Dokładnie Niektórzy nie znają niestety umiaru i nie wiedzą kiedy przestać. Oszust wyprzedza oszusta a organizatorzy konkursów nie potrafią nad tym zapanować. RE: „Niebiański Dzień Kobiet” - wedel_zenada - 10-03-2013 18:31 sposób przeprowadzenia tego konkursu był żałosny. 1. nie weryfikowano na bieżąco wyników - zniechęciło to ludzi do gry 2. na koniec stopniowo "weryfikowano", co rusz zmieniała się lista zwycięzców dając nadzieję kolejnym graczom 3. usunięto wszystkie wyniki aż do poziomu, który można było uzyskać niemalże z zamkniętymi oczami, dyskwalifikując wielu uczciwych graczy 4. osoby które czują się pokrzywdzone mogą jedynie walczyć o swoje nagrody zgłaszając reklamacje - jednak niesmak pozostaje, bo zostali potraktowani jak oszuści. https://www.facebook.com/pages/Konkurs-Wedla-to-%C5%BCenada/118988864955180?ref=hl |