Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. (/Temat-Specjalny-restock-nie-dla-nas-Nowe-info-o-sklepe-6569) |
RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Burned - 04-05-2010 23:10 Nie ma co liczyc na coś więcej bo to strona niby między narodowa ale i tak robią ją pod amerykanów. RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Takahari - 04-05-2010 23:23 Może i jest to nie fair ale pomijając ten fakt to lockerz traktuje nas mniej więcej na równi z hamburgerami RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Athemis - 05-05-2010 06:51 Eee tam, niech sobie robią restocki dla USA. Ja poczekam 3 tygodnie i będzie normalny sklep nawet dla Nas - Polaków. RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - KoPcIu - 05-05-2010 11:22 Dlaczego wy zawsze piszecie okrutne scenariusze? Dostałeś Ty ta informacje o sklepie czy ktoś z USA? Być może dla nas lockerz zrobi specjalny restock? Trzeba czekać a nie narzekać bo oni to oni tamto... Pozdrawiam! RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Zythus - 05-05-2010 11:56 Właśnie, nie narzekać. RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Wojtas100 - 05-05-2010 11:57 Ja będe zbierać mogę nawet rok ale i tak zamówię to co chcę RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Tech - 05-05-2010 13:01 (05-05-2010 11:22)KoPcIu napisał(a): Dlaczego wy zawsze piszecie okrutne scenariusze? Dostałeś Ty ta informacje o sklepie czy ktoś z USA? Być może dla nas lockerz zrobi specjalny restock? Trzeba czekać a nie narzekać bo oni to oni tamto... Nie pisze żadnych "okrutnych scenariuszy". Nie bez powodu w tytule tematu jest pytajnik Chciałem was tylko poinformować, że taki restock odbędzie się i nie będziemy mogli wziąć w nim udziału (chyba, że ktoś mieszka w USA). Zawsze zostaje restock generalny i może też jakiś inny dodatkowy, kto wie. RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Andre101 - 05-05-2010 13:28 No ale może przynajmniej załatwią jakoś sprawę cła i vat'u RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - turech - 05-05-2010 13:33 A ja pamiętam, że w którymś newsie pisali, że sklep będzie dla USA, ale dla reszty świata będą restocki, można dodać, że w tym czasie, albo jako rekompensata za to RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - paskur - 05-05-2010 14:06 dość że sklep to jeszcze im restock zrobią??????? wrrr |