Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. (/Temat-Specjalny-restock-nie-dla-nas-Nowe-info-o-sklepe-6569)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Burned - 04-05-2010 23:10

Nie ma co liczyc na coś więcej bo to strona niby między narodowa ale i tak robią ją pod amerykanów.

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Takahari - 04-05-2010 23:23

Może i jest to nie fair ale pomijając ten fakt to lockerz traktuje nas mniej więcej na równi z hamburgerami

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Athemis - 05-05-2010 06:51

Eee tam, niech sobie robią restocki dla USA.
Ja poczekam 3 tygodnie i będzie normalny sklep nawet dla Nas - Polaków.

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - KoPcIu - 05-05-2010 11:22

Dlaczego wy zawsze piszecie okrutne scenariusze? Dostałeś Ty ta informacje o sklepie czy ktoś z USA? Być może dla nas lockerz zrobi specjalny restock? Trzeba czekać a nie narzekać bo oni to oni tamto...

Pozdrawiam!

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Zythus - 05-05-2010 11:56

Właśnie, nie narzekać.

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Wojtas100 - 05-05-2010 11:57

Ja będe zbierać mogę nawet rok ale i tak zamówię to co chcę

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Tech - 05-05-2010 13:01

(05-05-2010 11:22)KoPcIu napisał(a):  Dlaczego wy zawsze piszecie okrutne scenariusze? Dostałeś Ty ta informacje o sklepie czy ktoś z USA? Być może dla nas lockerz zrobi specjalny restock? Trzeba czekać a nie narzekać bo oni to oni tamto...

Pozdrawiam!

Nie pisze żadnych "okrutnych scenariuszy". Nie bez powodu w tytule tematu jest pytajnik Tongue

Chciałem was tylko poinformować, że taki restock odbędzie się i nie będziemy mogli wziąć w nim udziału (chyba, że ktoś mieszka w USA). Zawsze zostaje restock generalny i może też jakiś inny dodatkowy, kto wie.

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Andre101 - 05-05-2010 13:28

No ale może przynajmniej załatwią jakoś sprawę cła i vat'u

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - turech - 05-05-2010 13:33

A ja pamiętam, że w którymś newsie pisali, że sklep będzie dla USA, ale dla reszty świata będą restocki, można dodać, że w tym czasie, albo jako rekompensata za to Wink

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - paskur - 05-05-2010 14:06

dość że sklep to jeszcze im restock zrobią??????? wrrr