Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Blokowanie tematów w dziale Poradniki (/Temat-Zamkniety-Blokowanie-tematow-w-dziale-Poradniki-6565)

Strony: 1 2

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Mariolars - 04-05-2010 15:52

nie!!!!!!!!chodź i tak nie wstawiam poradników to ogranicza moją wolność

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Marello - 04-05-2010 16:57

Pomysł nie przejdzie, niedawno proponowałem go adminowi.
Zamykam i przenoszę.

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Admin - 04-05-2010 21:00

przenosze spowrotem jeśli faktyczni tak powinno być to tak zrobie - duża część jest za tym, może faktycznie miałeś racje marello.

Ankieta pokaze.

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Admin - 05-05-2010 15:53

zaakceptowane.

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Tomek - 05-05-2010 17:42

a ja nie bo wedlug mnie tu jest tyle tego smiecia ze moderatorzy nie beda nadarzali...

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Tidus - 05-05-2010 18:26

"Nie beda nadąrzali" <-- bzdura ! Zawsze jest jakis mod online a to trudne nie bedzie bo prawie zawsze poradnik sie powtarza i teraz nowych zadko sie spotyka !@!

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Kilol - 05-05-2010 21:32

Damy radę. O to już się nie martwicie.Tongue

RE: Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Joker - 06-05-2010 12:56

WG. mnie bezsensu bo nawet taki prosty i bezsensowny poradnik jak napisać posta może się komuś przydać...

[Zamknięty][Zamknięty]Blokowanie tematów w dziale Poradniki - Killer - 19-03-2011 10:05

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.