Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy (/Temat-Bet365-problem-z-wplata-pierwszych-pieniedzy-65498)

Strony: 1 2

RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - konsulmik - 25-02-2013 18:14

(25-02-2013 17:30)Mksuzi napisał(a):  Powiem tak,

Mój limit wynosi 25 zł gdy wybieram przelew kontem bankowym. Nie wiem czym to jest uwarunkowane konkretnie, ale ja nigdy nie widziałem u siebie limitu, który wynosi 500 zł, nawet 250 zł.

Sprawdź czy możesz zarejestrować swoją kartę debetową w systemie bet365.

Powinieneś mieć tą opcję. Wtedy nie wykonujesz przelewów, tylko automatycznie pobierasz kasę z konta, a ona zostaje obciążona aż do rozliczenia, które trwa w dni robocze do 3 dni.

Możesz również wpłacić kaskę na ukash tak jak już ci tu radzili. Trwa to dosłownie 3 minuty - cała procedura. Tą metodą również już nie raz wpłacałem pieniążki na bet więc jest sprawdzona i najbezpieczniejsza.

Cholera, bo chciałbym po prostu wpłacić te kasę na skrilla i zapłacić na bet365.

RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - Mksuzi - 26-02-2013 03:57

Wpłacić czy wypłacić na skrilla?

I w jednym i w drugim przypadku masz taką możliwość.

Ostatnio nawet wprowadzili szybkie przelewy skrill - więc wystarczy tylko pogrzebać w opcjach a wszystko się znajdzie.

RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - konsulmik - 26-02-2013 07:21

(26-02-2013 03:57)Mksuzi napisał(a):  Wpłacić czy wypłacić na skrilla?

I w jednym i w drugim przypadku masz taką możliwość.

Ostatnio nawet wprowadzili szybkie przelewy skrill - więc wystarczy tylko pogrzebać w opcjach a wszystko się znajdzie.

Znalazłem parę osób z dość niedawna, gdzie się żaliły, że ich pieniądze przepadły bo wpłacali przez świstek na poczcie, na skrilla.

Znalazłem chyba najlepszą opcję, a jest to moim zdaniem Ukash. Wszystko anonimowe, wpłacę tam poprzez ten świstek i zapłacę na becie. Co sądzicie?

RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - 8gruzin8 - 26-02-2013 09:44

(25-02-2013 04:58)Melex napisał(a):  tak.

bonus 100zl dostalem za wplate 200zl, obrocilem je tak ze moglem wyplacac. pozniej byla jakas weryfikacja telefoniczna z tego bet365 przy wyplacie, nastepnie dostalem bonus za urzadzenie mobilne - wejscie przez fona przez wifi - 100 zl.
Ile zakładów musiałeś puścić, żeby dokonać wypłaty?
Wiem, że jak się bierze bonus to trzeba najpierw pograć ileś zakładów na łączną kwotę chyba 500zł.

RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - Melex - 26-02-2013 09:48

poczytaj regulamin, ale chyba 3 razy

Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy - Artinesse - 25-02-2018 15:01

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.