Grupy na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Grupy na forum (/Temat-Grupy-na-forum-65451) |
RE: Grupy na forum - Boonys - 24-02-2013 10:09 (24-02-2013 10:00)Admin napisał(a):Miałem na myśli coś takiego jak jest na zajefajna.com, czyli w zakładce "grupy" po kliknięciu jakiejś tam właśnie grupy pojawi się "dyskusje w grupie", tyle, że byłoby to zamknięte tylko dla jej członków.(24-02-2013 09:48)Boonys napisał(a): Może zrobiłoby się coś w stylu grup bukmacherów, uploaderów, frauderów () itd. i tam ludzie wymienialiby się sposobami zarabiania/trickami/wynikami meczów lub coś w tym stylu. Chociaż tak jak mówiłem, nie jest mi to zbytnio potrzebne bo pracuję sam, podsuwam tylko pomysł. RE: Grupy na forum - Vaytira - 24-02-2013 12:39 (24-02-2013 10:09)Boonys napisał(a): Miałem na myśli coś takiego jak jest na zajefajna.com, czyli w zakładce "grupy" po kliknięciu jakiejś tam właśnie grupy pojawi się "dyskusje w grupie", tyle, że byłoby to zamknięte tylko dla jej członków.dyskusje byłyby właśnie fajnym pomysłem, ponieważ admin grupy dobiera sobie zaufanych członków, można np zrobić podanie i w podaniu wpisać dlaczego chciałoby się do danej grupy dołączyć, dzięki temu w swojej grupie masz kilka zaufanych osób co na pewno byłoby korzystne na forum o zarabianiu (pożyczka pieniędzy, fg, pomoc w zarabianiu, cokolwiek) + gdyby w grupie było 10-15 osób na pewno użytkownicy bardziej by się nawzajem poznali RE: Grupy na forum - m4rcin93 - 24-02-2013 12:50 Może Strefę Wtajemniczonych podzielić jakoś na rożne działy? RE: Grupy na forum - Vaytira - 24-02-2013 12:57 @up Nie rozumiem tylko po co, dział dla grupy można zrobić jeden i gdzieś go wcisnąć i w dziale każda grupa ma tylko JEDEN temat dla siebie i nikt nie spoza grupy nie ma do niego dostępu, a w temacie piszecie na jakie chcecie tematy, zgodne z regulaminem oczywiście RE: Grupy na forum - Inwestor25 - 24-02-2013 13:21 z tego co kojarzę to istnieją komendy w grupach, np. jestem w grupie GRUPA A i chcę w jakimś temacie (obojętnie gdzie na forum) napisać wiadomość, którą zobaczą tylko członkowie GRUPY A. Fajny bajer, dużo radochy, ale w sumie po co? Same grupy całkiem fajny pomysł, ale czy taki podział nie spowoduje podziału na forum i jakichś animozji? W grupach zwykle bywa tak, że jedni czują się ważniejsi od innych. A co jeśli np. będę chciał należeć do 3-4 grup? Wtedy kilka obrazków w profilu? Rangi, odznaki, grupy, forum goldy - sporo tego, a jak będzie za dużo to też nie będzie dobrze. RE: Grupy na forum - Vaytira - 24-02-2013 13:28 @up 1 post pisalam, że można należeć tylko do jednej grupy, a co do podziału to tak jakby napisać, że ktoś sie będzie czuł wyższy bo zarabia w FC czy gdzieś indziej ;p dla mnie to nie ma znaczenia gdzie kto jest. e/ (24-02-2013 09:29)Admin napisał(a): Poza tym prócz samych "grup" chcieliście również odznaki, myślę że początkujący użytkownik mógłby mieć problem z dojściem do tego za co są/po co są grupy, odznaczenia, forum goldy - trochę sporo innowacyjności Dużo do ogarnięcia nie ma, FG - jest temat, wystarczy przeczytać. Odznaki - początkujący użytkownik i tak nie będzie się tym tematem interesował tylko osoba, która coś dla tego forum zrobiła. Grupy - zrobiłoby się temat tak jak do FG wyjaśniający co i jak. Ktoś jeszcze pisał o rangach, rangi są na każdym forum więc nie ma w tym nic niezwykłego. RE: Grupy na forum - Inwestor25 - 24-02-2013 14:15 (24-02-2013 13:28)Vaytira napisał(a): @up Dla Ciebie nie ma znaczenia, dla mnie nie ma znaczenia, ale uwierz że na każdym forum znajdą się oszołomy, które będą dążyć do podziałów i będą czuć się wyżej niż inni bo np. należą do jakiejś grupy, a ktoś inny nie należy do żadnej. Mówię to z doświadczenia z innego forum, gdzie ktoś czuł się lepszy bo był w grupie Trójmiasto, i uważał się za lepszego od kogoś z grupy Toruń. RE: Grupy na forum - Vaytira - 24-02-2013 14:45 (24-02-2013 14:15)Inwestor25 napisał(a):(24-02-2013 13:28)Vaytira napisał(a): @up Na każdym forum i w życiu codziennym znajdą się jak to określiłeś oszołomy i osoby niedojrzałe, które będą hejtować, a ich poziom kultury będzie równał się zeru ale to nie znaczy że mamy się zawsze takimi osobami kierować. Poza tym grupy to opcja a nie przymus, nikt nie każe Ci do żadnej należeć, jeśli z własnej woli nie chcesz to czemu miałbyś czuć się gorszy? I idąc takim tokiem myślenia powinno się wyłączyć SB bo przecież ludzie tam spamują, obrażają się nawzajem i czasem rzucają mięsem. Nie popadajmy w paranoję RE: Grupy na forum - Nicktim - 24-02-2013 15:20 Osobiście uważam, że to dobry pomysł RE: Grupy na forum - Mateush - 24-02-2013 17:22 po co te grupy? moim zdaniem zbędny dodatek i na siłę próbowanie ulepszania forum. Po co tworzyć sztuczne podziały? Poza tym to dziecinne. |