Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Zamówienie na Restocku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Zamówienie na Restocku (/Temat-Rozwiazane-Zamowienie-na-Restocku-654)

Strony: 1 2

RE: Zamówienie na Restocku - HawX - 01-01-2010 15:16

wielkie dzieki, uspokoiłeś mnie ;-D

RE: Zamówienie na Restocku - madison - 01-01-2010 15:17

(01-01-2010 15:09)HawX napisał(a):  Ja jestem w troche dziwnej sytuacja. Gdy przyszedłem na restock to juz prawie nic nie było. Jakimś cudem udało mi sie znalezc 50 euro na amazon i wyskoczył mi tak jagby formularz do wypełnienia. Nie wyskoczył mi jednak ten rachunak jak autorowi tematu jednak wczoraj odjęto mi punkty. Dzisiaj punkty wróciły jak wszystkim ale ten brak rachunku może oznaczać że nie dostane nagrody??
ps. i jeszcze na tej jagby skrzynce w mylockerz nie mam żadnej wzmianki o wygraniu nagrody[/align]

ten temat juz jest poruszany w osobnym temacie. nie robmy syfu:/

RE: Zamówienie na Restocku - HawX - 01-01-2010 15:20

Sorry ale jestem jak widać nowy, następnym razem sprawdze

[Rozwiązane][Rozwiązane]Zamówienie na Restocku - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.