Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? (/Temat-CashFile-org-Prizers-Serwis-czy-walek-65292)

Strony: 1 2 3 4

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - milosz998 - 21-02-2013 19:44

A co mieli napisać że jest im wesoło że udało mu się wygrać?Big Grin

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - bios - 21-02-2013 19:48

@daniel42na
A to przepraszam. Gdy zlecałem u nich wypłatę to ucięli mi 20%.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Gittech - 21-02-2013 19:50

To kiedy w tym miesiącu mam zlecić wypłatę, żeby nic mi nie ucieli?

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - daniel42na - 21-02-2013 19:53

zawsze 15 stego i w ostatnie 3 dni miesiąca.. czyli w lutym 26,27,28
W inne dni masz szybkie wypłaty z prowizją

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Gittech - 21-02-2013 20:07

Dzięki za szybkie odp, ale 15stego to wypłata chyba od $100, prawda?

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - masterex2 - 21-02-2013 20:10

Minister może masz trochę racji.Co prawda nie miałem problemu z wypłatami, ale nie mogłem się doprosić nowej rangi,która była mi obiecana z resztą do tej pory mi nie dodali,a minęło jakieś pół roku Tongue. Pomimo licznych prób kontaktu 0 odzewu. Trochę nie fair pisać od razu,że są oszustami. Mieli wypłacić typowi 300$ za leada,który w rzeczywistości był wart 3$?W tej sprawie wystarczy jakieś wyjaśnienie,przeproszenie za błąd,a nie tak jak niektórzy pisali rekompensata...

(21-02-2013 19:09)minister1234 napisał(a):  Dzisiaj przedstawię oraz skomentuję czym tak dokładnie jest CashFile.org i Prizers.pl. Nie ma co się rozpisywać to jest jedna wielka banda oszustów.
A co niby FC jest święte? Nie bój się też ma swoje za uszami tylko pewnie większość nie wyszła na jaw. Nikogo tutaj nie bronię ale takie są fakty. Co do Prizers to również nie polecam - wysyłanie nagród z wystawy itp. Co do CF to przestań robić z igły widły.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - daniel42na - 21-02-2013 20:13

Gittech niby jest taka notka przy opisie rang, ale to chyba już nieaktualne bo ja wielokrotnie robiłem wypłaty po 20 czy tam 30 dolarów właśnie 15stego, tak że pewnie wystarczy jak osiągniesz minimum(10)

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - kuba48 - 21-02-2013 20:20

@masterex2 - Żaden serwis nie jest święty i każdy ma coś za uszami, ale prawda jest taka, że z CF wyszło co nie trzeba na jaw a z innych nie Big Grin

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 21-02-2013 21:05

Co bylo to bylo

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - FireMedia - 21-02-2013 22:50

Co do świętości serwisów to chciałbym jedynie nadmienić, że z FC wyszło na jaw wszystko nawet to czego nie robiliśmy czasami beka