Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Najlepsza firma pozycjonująca. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek: Najlepsza firma pozycjonująca. (/Temat-Najlepsza-firma-pozycjonujaca-65278)

Strony: 1 2

RE: Najlepsza firma pozycjonująca. - krzysiekmat - 22-02-2013 16:33

Cytat:Dlaczego ciężko ?
To że mniej firm bierze się za frazy 18+ to wiem.
Co ma do tego słowo sex w adresie ?
Jakie miałeś problemy ?

Odpowiedź już masz wyżej poprostu ciężko jest umieścić takie adresy lub frazy na dobrych serwisach.
A na śmieciowych nie wypozycjonujesz.

Cytat:Ostatnio za 200zł wypozycjonowałem kilka serwisów i jeszcze na tym zarobiłem, więc serwis polecam.

Na jakie frazy? bo chyba nie wysokokonkurencyjne. A jak chcesz możesz się zapoznać z tym tematem sam miałem z nimi doświadczenia i nic dobrego powiedzieć niemogę. Jedyne co można u nich, to kupić sobie parę linków jako dodatek a nie opierać się tylko na seopilocie.
http://www.forum.optymalizacja.com/topic/166553-doswiadczenia-testy-wyniki-pozycjonowania-w-seopilocie/#entry1145667

RE: Najlepsza firma pozycjonująca. - VIP - 22-02-2013 17:21

No dokładnie, frazy lokalne, frazy mało konkurencyjne można jako tako wypozycjonować, ale frazy typowo konkurencyjne ... czytając opinie kontrahentów tej firmy ... wątpię Smile

RE: Najlepsza firma pozycjonująca. - Marselo - 22-02-2013 17:27

za 200zł dobra firma pozycjonerska to sobie nawet w nosie nie podłubie Big Grin

ale za 200 zł można korzystać z chociażby katalogowania czy zamkniętych baz precli. Ja za 79 zł brutto wrzuciłem 100 artów do forceseo.pl i ładnie mi frazy skoczyły do top10, ale na mało konkurencyjne frazy. Takie systemy to dodatek do pozycjonowania, które może kosztować kilkaset zł miesięcznie do nawet kilku tysięcy

RE: Najlepsza firma pozycjonująca. - krzysiekmat - 22-02-2013 17:42

Mogę tylko dodać iż ten cały seopilot w pozycjonowaniu w automacie może wpędzić tylko w filtr google, bo to nic innego jak linki rotacyjne a jak przyjdzie wymiana serwisów to Ci wytną linki bez ładu i składu i nie ważne ile w tym jest zakupionych przez Ciebie jak miałeś pecha i w większości umieszczone linki na tych właśnie stronach co oni odrzucą to możesz się zdziwić że nagle niemasz połowy linków lub więcej.

RE: Najlepsza firma pozycjonująca. - VIP - 22-02-2013 18:07

Dobra przestańcie już z tym seopilot, nie wejde w to i tyle ... Smile

RE: Najlepsza firma pozycjonująca. - VIP - 26-02-2013 17:21

OK, dziękuje za zainteresowanie tematem - wyjaśnione dalsze podejmuje dalsze kroki ...

Pozdrawiam Smile

Najlepsza firma pozycjonująca. - Admin - 26-02-2013 17:22

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.